Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Selly, la colindat pe bani. Iată de ce face asta
Exclusiv. Selly, la colindat pe bani. Iată de ce face asta

Exclusiv. Selly, la colindat pe bani. Iată de ce face asta

Metodă inedită de  a face bani grămadă. Selly, Alina Eremia și Codin Maticiuc nu au stat mult pe gânduri și chiar dacă a trecut Crăciunul, iar la colindat se merge în Ajun, ei au început abia duminică.  Merită oboseala, ei chiar sunt plătiți cu sume fabuloase.

În fața camerelor de luat vederi care documentează colindul, toți cei vizitați scot portmoneele și numără sutele de lei ca mărunțișul.  Nu se poate face nimeni de mirarea lumii, doar se filmează. E Selly show. Prima vizitată e Cristina Ich.  După ce a ascultat colindul  a numărat o sumă fabuloasă și le-a dat-o colindătorilor.

Selly dezvăluie care e „schema”. După Crăciun, el și Codin Maticiuc, cu ajutorul Alinei Eremia, au plecat la colindat.  În trei. Cu repertoriul făcut. Scopul e să strângă bani, cât mai mulți, pentru generosul proiect al actorului – regizor Codin Maticiuc, proiect în care a cooptat deja mai multe vedete. Așa cum și Rețete și vedete a scris, Codin Maticiuc renovează spitale publice cu bani  privați. Așa că, de Crăciun, e rost de strâns bani.

Selly a făcut lista cu vedetele care vor fi luate prin surprindere cu colindul. Nimeni nu știe pe unde vor trece cei doi.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.