Evenimentul Zilei > Monden > Tzancă Uraganul, victima unui accident rutier! Alertă în lumea manelelor
Tzancă Uraganul, victima unui accident rutier! Alertă în lumea manelelor

Tzancă Uraganul, victima unui accident rutier! Alertă în lumea manelelor

O șoferiță a pierdut controlul volanului și a intrat în mașina cunoscutului manelist. „Mi-e milă de ea, vă zic sincer”, a comentat Tzancă.

Ghinionul nu ține seama de celebritate, faimă sau bani. De data aceasta, a venit rândul lui Tzancă Uraganul să fie lovit de ghinion ca de uragan. Marți noapte, automobilul de lux al manelistului a fost lovit de o șoferită neatentă.

Femeia a pierdut controlul volanului și a lovit nu mai puțin de cinci mașini, printre care și un bolid de lux al cântărețului. Tzancă a sosit la fața locului, a scos telefonul mobil din buzunar și a început să filmeze mașinile accidentate și pe șoferiță, scrie Cancan.

Și aici, ghinion. Tzancă a fost criticat de fani după ce a filmat-o pe femeie.

După ce a filmat scena de la fața locului, Tzancă Uraganul a filmat-o și pe șoferiță. Artistul a întrebat-o dacă se simte bine.

„Uitați ce face neatenția din om. Această femeie a lovit 5 mașini la rând. Inclusiv mașina mea a fost lovită. Dintr-o lovitură a lovit cinci mașini. Ești bine? Bine că ești bine. Dă-le, Doamne iartă-mă de mașini. Poate nu e nici vina ei, fraților. Fata nu știe nimic. Mi-e milă de ea, vă zic sincer. Nici ea n-a vrut să se întâmple asta, dar asta înseamnă neatenția la volan”, a spus Tzancă Uraganul.

Fanii nu au apreciat gestul cântărețului, considerând că Tzancă trebuia întâi și întâi să sune la ambulanță și la poliție și nu să filmeze mașinile accidentate.

„Îți este milă de ea…? Se vede ce milă îți este… tu filmezi mașinile și săraca fată stă prinsă acolo în mașină. Mai bine sunai la salvare, la poliție… Decât să arăți tu că neatenția a lovit 5 mașini la rând. Mai ești și Tzancă Uraganul… „VEDETA” GEN”, i–a reproșat unul dintre fani.

Pe de altă parte, la începutul acestei luni, doi polițiști și un jandarm au fost cercetați de șefii lor din Poliția Capitalei și Jandarmeria București după ce s-au fotografiat cu maneliștii Adrian Minune și Tzancă Uraganul care nu purtau mască de protecție sanitară.

Fotografia în care cei trei au apărut alături de maneliști a fost realizată la un eveniment privat din Sectorul 6 în urma unei intervenții a forțelor de ordine care au dat mai multe amenzi pentru încălcarea restricțiilor sanitare. Imaginea a fost postată pe contul de Facebook, a lui Tzancă Uraganul, iar de aici a fost distribuită în spațiul public și, astfel, a ajuns în atenția șefilor de la Poliție și Jandarmerie.

 

Foto: Facebook