Evenimentul Zilei > Monden > Ce sume învârte Tzancă Uraganu?! Plasele pline cu bani nu lipsesc de la nicio petrecere
Ce sume învârte Tzancă Uraganu?! Plasele pline cu bani nu lipsesc de la nicio petrecere

Ce sume învârte Tzancă Uraganu?! Plasele pline cu bani nu lipsesc de la nicio petrecere

Iubita lui Tzancă Uruganu s-a lăudat pe o rețea de socializare cu banii câștigați de celebrul manelist: o plasă plină până la refuz bancnote mari.

Mădălina, iubita celebrului manelist Tzancă Uraganu, a postat de curând, pe rețeaua de socializare Tik Tok, un filmuleț de la unul dintre concertele susținute de cântăreț, în care a ținut să le arate fanilor ei o pungă plină de bani, cel mai probabil primiți de la invitați.

Suma exactă este necunoscută, însă cel mai probabil acolo sunt câteva mii de euro, provenite din dedicațiile pe care lumea se înghesuie să le dea.

Așa cum puteți observa și în imagini, tânăra este foarte fericită cu mica avere pe care a dus-o acasă.

Unul dintre apropiații cuplului declarau, la mijlocul lunii august că relația celor doi este de invidiat. Mădălina nu lipsește de la concertele lui Tzancă Uraganul, iar el are grijă să nu îi lipsească nimic femeii din viața sa.

Plus că celebrul manelist este recunoscut pentru faptul că nu este deloc zgârcit cu persoanele dragi care îi sunt mereu aproape, cu atât mai mult cu iubita sa, care nu îl scapă din ochi la absolut niciun concert.

„Tzanca Uraganu nu lipsește niciodată de lângă Mădălina, ea îl însoțește la mai toate concertele, are grijă ca lui să nu îi lipsească nimic. De aceea se tot vorbește prin lumea manelelor că ar avea o relație, nu tocmai ascunsă, dar extraconjugală. Acum, normal că a fost invitat și la sărbătorirea copilului Mădălinei, mai ales că ei sunt apropiați de ani buni.

A fost circ total la petrecere, Tzanca s-a distrat cum nu a mai făcut-o de mult. Era, vizibil, ușurat că a rezolvat situația cu fosta nevastă, că acum își poate vedea de viață, așa cum își dorește, alături de Mădălina. O alinta de parcă era o fetiță de 10 ani, nu o femeie, din ”iubirea mea” nu o scotea”, a spus un martor de la evenimentul care a consfințit relația oficială a lui Tzanca Uraganu și Mădălina, scrie Cancan.