Selly a trimis poliția și mascații peste prieteni. Ce au găsit în calculatoare

Selly a trimis poliția și mascații peste prieteni. Ce au găsit în calculatoare

Celebrul vlogger Selly, pe numele său din buletin Andrei Șelaru, a pus la cale o farsă de zile mari. A reușit să-și sperie prietenii, de l-a luat cu transpirații pe bieții băieți. Se și vedeau arestați.

Selly a trimis poliția și mascații peste prieteni.

Cel mai recent vlog postat de Selly pe YouTube a surprins, din nou, comunitatea pe care și-a creat-o în online. Fanii vloggerului în vârstă de 20 de ani au trecut prin toate stările posibile, de la suspans la râs copios cu gura până la urechi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gândindu-se la ce fel de material ar trebui să conceapă pentru urmăritorii săi, Selly a venit cu ideea unei farse. El și-a păcălit prietenii, băgându-i într-o spaimă de nedescris, potrivit retetesivedete.ro.

Selly, cu poliția și mascații peste prieteni. Farsă de zile meri

Numele videoclipului postat pe YouTube dă de înțeles în ce fel a decis el să își sperie prietenii, anunțându-și totuși publicul că este vorba despre o farsă: „Am intrat peste prietenii mei cu mascații și poliția *prank*”.

În materialul postat, Andrei Șelaru a trimis „poliția și mascații” peste prietenii lui, pe care i-a filmat cu camera ascunsă. Aceștia au fost interogați de către „organele de poliție”, sub pretextul unei investigații legate de pirateria de pe internet.

Percheziționându-l pe Gami, unul dintre membrii trupei 5 GANG și prieten al lui Selly, tânărul i-a poftit pe polițiști în casă. Apoi, fiind interogat în legătură cu un program de editare pe care îl avea instalat în calculator, vloggerul s-a scuzat. „V-am spus…nu am mai folosit demult calculatorul acesta”.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro.