Evenimentul Zilei > Monden > Selly a trimis poliția și mascații peste prieteni. Ce au găsit în calculatoare
Selly a trimis poliția și mascații peste prieteni. Ce au găsit în calculatoare

Selly a trimis poliția și mascații peste prieteni. Ce au găsit în calculatoare

Celebrul vlogger Selly, pe numele său din buletin Andrei Șelaru, a pus la cale o farsă de zile mari. A reușit să-și sperie prietenii, de l-a luat cu transpirații pe bieții băieți. Se și vedeau arestați.

Selly a trimis poliția și mascații peste prieteni.

Cel mai recent vlog postat de Selly pe YouTube a surprins, din nou, comunitatea pe care și-a creat-o în online. Fanii vloggerului în vârstă de 20 de ani au trecut prin toate stările posibile, de la suspans la râs copios cu gura până la urechi.

Gândindu-se la ce fel de material ar trebui să conceapă pentru urmăritorii săi, Selly a venit cu ideea unei farse. El și-a păcălit prietenii, băgându-i într-o spaimă de nedescris, potrivit retetesivedete.ro.

Selly, cu poliția și mascații peste prieteni. Farsă de zile meri

Numele videoclipului postat pe YouTube dă de înțeles în ce fel a decis el să își sperie prietenii, anunțându-și totuși publicul că este vorba despre o farsă: „Am intrat peste prietenii mei cu mascații și poliția *prank*”.

În materialul postat, Andrei Șelaru a trimis „poliția și mascații” peste prietenii lui, pe care i-a filmat cu camera ascunsă. Aceștia au fost interogați de către „organele de poliție”, sub pretextul unei investigații legate de pirateria de pe internet.

Percheziționându-l pe Gami, unul dintre membrii trupei 5 GANG și prieten al lui Selly, tânărul i-a poftit pe polițiști în casă. Apoi, fiind interogat în legătură cu un program de editare pe care îl avea instalat în calculator, vloggerul s-a scuzat. „V-am spus…nu am mai folosit demult calculatorul acesta”.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro.