Evenimentul Zilei > Monden > Mircea Badea nu vrea cadouri de ziua lui
Mircea Badea nu vrea cadouri de ziua lui

Mircea Badea nu vrea cadouri de ziua lui

Împlinește 47 de ani Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, a fost sărbătorit cu lâmâi când a împlinit 16 ani de la prima emisiune pe acest post de televiziune.

Împlinește 47 de ani și nici nu vrea să audă de cadouri. Mircea Badea va împlini 47 de ani, pe 24 februarie, chiar de Dragobete. Nici nu vrea să audă de petrecere ori cadouri. ”Face urât de tot”, ne-au spus apropiați ai familiei.

Mircea Badea nu vrea cadouri de ziua lui

Mircea Badea este singur, la măsuță, de 16 ani, la Antena 3. A fost sărbătorit cu lâmâi când a împlinit 16 ani de la prima emisiune pe acest post de televiziune. Unii îi admiră, alții îl înjură, dar a doua zi toată lumea comentează subiectele puse în discuție de jurnalist. De Valentine’s day a spus că ”a comandat” un TIR cu Emetiral, ca să îi treacă greața provocată de atâtea inimioare și declarații de dragoste de pe Internet.

La fel spune și despre Dragobete, o sărbătoare pe care el nu o recunoaște. Ghinion! Este născut chiar în ziua de Dragobete, așa că va fi nevoit să mai facă o comandă de Emetiral. ”Nici nu vrea să audă de cadouri. Face foarte urât când aude. Îi plac ceasurile, stilourile și cărțile, dar le cumpără chiar el.

Din cauza pandemiei, toată familia este prudentă. Abia dacă și-a întâlnit părinții și sora. Totuși, va primi un cadou frumos, de suflet, de la Carmen (n.r. Brumă, iubita) și de la sora lui”, ne-a spus apropiați ai familiei. Mircea Badea va avea și tort, dar unul fără gluten pentru că are boala celiacă. Până la un moment dat când, cofruntându-se cu probleme de sănătate, a zis că are ceva serios. Salvarea a venit de la nutriționistul Gheorghe Mencinicopschi.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.