Evenimentul Zilei > International > Petrecerea „singuratică” de la Bruxelles! Culisele unei mușamalizări de pomină
Petrecerea „singuratică” de la Bruxelles! Culisele unei mușamalizări de pomină

Petrecerea „singuratică” de la Bruxelles! Culisele unei mușamalizări de pomină

Nu vă mai mirați că teoriile conspirației se răspândesc pe internet cu viteza fulgerului. O mare parte din vină o poartă presa mainstream și autoritățile, care cenzurează informațiile și prezintă numai lucrurile care le convin. Uneori, manipularea este atțt de cusută cu ață albă, încât oamenii se simt jigniți că sunt luați de proști.

Un exemplu de manual este cazul orgia organizată într-un apartament la Bruxelles. Știrile inițiale vorbeau despre faptul că polițiștii însărcinați cu impunerea regulilor de protecție sanitară au oprit o petrecere sexuală cu 25 de participanți (în cea mai mare parte bărbați dezbrăcați sau sumar îmbrăcați), care avea loc Rue des Pierres, în centrul orașului Bruxelles.

Cu toate astea, numai numele unuia dintre acești amator de distracții în grup a ajuns în presă. E vorba de politicianul maghiar Jozsef Szajer, un apropiat al premierului Viktor Orban.

Să nu credeți că Szajer era singura persoană importantă prinsă cu pantalonii în vine. Conform ziarului La Dernière Heure, la orgie luau parte mai mulți diplomați.

De ce a devenit Jozsef Szajer țapul ispășitor al întregii afaceri? Parchetul de la Bruxelles sugerează că Szajer a încercat să dispară coborând un burlan când a sosit poliția, dar a fost văzut de un trecător. “Bărbatul  (Szajer n.r.) avea mâinile însângerate, e posibil să se fi rănit în timp ce cobora. Narcoticele au fost găsite în rucsacul său. Bărbatul nu a putut furniza documente de identitate. A fost escortat la locul de reședință, unde s-a identificat pe baza unui pașaport diplomatic”.

Din păcate explicația nu stă în picioare. Chiar dacă Jozsef Szajer este cercetat și pentru possie de droguri și în cazul său se aplică prezumția de nevinovțâie, ca și în cazul diplomaților prezenți la orgie. Și ei sunt anchetați și ar putea fi amendați cu 250 de euro pentru încălcarea restricțiilor de circulație impuse de autorități. Cu o condiție, spune procurorul de caz: “Înainte de începerea urmăririi penale, imunitatea diplomatică și parlamentară a celor de mai sus trebuie mai întâi ridicată de autoritățile competente”, notează Der Staandard.

Iată cum apar teoriile conspirației!

Acestea sunt faptele. Pe baza lor, persoane rău intenționate ar putea trage concluzia că Szajer plătește acum nu pentru încălcarea măsurilor de carantină sau pentru prezența lui la orgie, ci pentru că este aliatul lui Viktor Orban. Iar cu premierul maghiar, presa și establishmentul politic european au multe conturi de reglat, de la refuzul acestuia de a accepta toate pretențiile comunității LGBT și până la opoziția față de adoptarea bugetului Uniunii atâta vreme cât fondurile sunt conditionate de așa-zisa respectare a statului de drept. Cu alte cuvinte, Jozsef Szajer ar putea fi o victimă colaterală a unui război mult mai mare. Ca să nu mai vorbim de faptul că Szajer, care  a recunoscutt prezența la petrecere, neagă că drugurile găsite în rucsac ar fi ale lui. Mai mult, s-a arătat gata să facă analize pentru a demonstra că nu e consumator, dar polițiștii au refuzat.

În respectul adevărului, trebuie menționat, însă, că nici presa maghiară apropiată premierului Orban nu pare să fie prea prietenă c adevârul, dacă acesta nu e pe placul premoerului maghiar.  Astăzi, site-ul Hungary Today  se mulțumește să afirme că eurodeputatul maghiar și-a prezentat demisia președintelui David Sassoli, dar nu suflă un cuvânt despre aptul că acesta a recunoscut participarea la orgie.În schimb precizează că demisia nu are nimic de a face cu lupta care se duce acum între Viktor Orban și forurile europene și că Szajer continua să sprijine linia politică a lui Viktor Orban.

Crimă! Patronul farmaciilor Sensiblu a fost arestat. Acuzațiile sunt teribile

Domnia Antihristului a început, spune profeția care a prevăzut avioanele și submarinele

Profeția cruntă a savantului lui Biden. Ne paște o altă pandemie, mai ucigașă