Evenimentul Zilei > Monden > Mărire și decădere. Cum a ajuns să trăiască Irinel Columbeanu
Mărire și decădere. Cum a ajuns să trăiască Irinel Columbeanu

Mărire și decădere. Cum a ajuns să trăiască Irinel Columbeanu

Cunoscut ca un prosper om de afaceri, Irinel Columbeanu pare să fi ajuns la fundul sacului. Fără bunuri de valoare, masini de lux și celebra vilă de la Izvorani, transformată într-un apartament cu doua camere.

Fostul soț al Monicăi Gabor a povestit şi cum i s-a schimbat viaţa radical după ce a fost executat silit din cauza datoriilor. El i-a primit pe reporterii de la Vorbeşte lumea în apartamentul cu două camere, în care locuieşte acum. „Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța”, s-a confesat Irinel Columbeanu.

În 2007 a avut o avere estimată la 150 de milioane de euro, dar spune că, de fapt, niciodată nu l-a interesat acest aspect, dar că sunt multe avantaje care vin odată cu stabilitatea financiară. „A fost frumos și poate că va mai fi”, a spus el.

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în anul 2006, 150 de milioane euro în 2007, 40 de milioane de euro în anul 2008 și 7 milioane de euro în anul 2009.

Decăderea lui a început la cinci ani după ce a luat de la o bancă un credit în valoare de 5 milioane şi jumătate de euro. Acest lucru se întâmpla în anul 2007, iar de atunci ratele l-au copleşit şi nu a mai reuşit să le plătească. Executorii i-au tot bătut la uşă, iar în final s-a ajuns la măsura extremă. Afaceristul a rămas fără vila de la Izvorani. După ce banca a câştigat proprietatea în instanţă, Irinel a trebuit să-şi găsească o altă locuinţă.

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi.

Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate sili”, a spus afaceristul în cadrul unei emisiuni TV.

Irinel Columbeanu a avut o viaţă tumultoasă şi pe plan personal. A avut o relaţie cu creatoarea de modă Romaniţa Iovan, apoi cu Ana Lesko, iar cu Monica Gabor s-a căsătorit şi au împreună o fetiţă. În 2011 cei doi au divorţat, iar în acelaşi an magistraţii au decis ca micuţa să rămână cu tatăl ei.

În 2018, însă, Irinuca s-a mutat cu mama ei în America, însă păstrează o relaţie aproapiată în continuare cu tatăl ei. Potrivit unor surse, Irinel îşi vede fiica cam de două ori pe an, iar financiar este susţinut chiar de iubitul fostei soţii, Mr. Pink, scrie RomâniaTV.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: