Evenimentul Zilei > Monden > Imaginile care arată că Irinel Columbeanu e falit. Ce a ajuns să bea fostul milionar
Imaginile care arată că Irinel Columbeanu e falit. Ce a ajuns să bea fostul milionar

Imaginile care arată că Irinel Columbeanu e falit. Ce a ajuns să bea fostul milionar

Pe vremuri, Irinel Columbeanu era nelipsit de la toate întrunirile mondene, unde șoca prin ținutele sale extravagante. Femeile se înghesuiau în piscina vilei sale din Isvorani, avea șofer, oameni care îi îngrijeau proprietățile. Irinel Columbeanu era milionar!

Anii au trecut, iar investițiile proaste pe care le-a făcut l-au dus la faliment pe fostul soț al Monicăi Gabor.

Banca la care milionarul a făcut în trecut un împrumut de 5,5 milioane de euro l-a executat silit pentru că nu și-a mai plătit rata, iar Irinel a rămas fără vila de la Izvorani. S-a mutat cu chirie într-un cartier rezidențial, dar pentru că nu a plătit chiria a fost evacuat. Așa că a ajuns să locuiasă într-un bloc din Colentina, tot cu chirie.

Dacă înainte conducea maşini de lux, care valorau jumătate de milion de euro, Rolls-Royce şi Bentley, acum conduce un Opel Astra, de culoare cenuşie, care valorează în jur de 5.000 de euro, potrivit presei tabloide.

Zilele acestea, Irinel Columbeanu a fost surprins de paparazzii de la spynews.ro la o terasă modestă, unde bea doar apă plată, semn că s-au dus vremurile când acesta frecventa numai cluburi de lux, unde comanda șampanie de mii de euro pentru a-și impresiona însoțitoarele.

Deși toți cei aflați la masă vorbesc și se simt bine, fostul milionar este tăcut și doar ascultă cu atenție la discuțiile celor din jur. În imagini se vede cum Columbeanu pică pe gânduri minute în tregi, semn că problemele financiare i-au afectat foarte mult viața și l-au făcut să-i dispară cheful de de distracții. Imaginile, AICI.

În 2006, Irinel Columbeanu deţinea aproximativ 60 de milioane de euro. Cifra a ajuns la 150 de milioane de euro, un an mai târziu, pentru ca, tot după un an, averea să-i scadă la 40 de milioane de euro. Apoi a fost grav lovit de criză şi a ajuns să îşi vadă multe dintre proprietăţi trecute ca garanţie a băncii de unde a luat împrumutul de 5, 1 milioane de euro pentru afacerea cu columbeanit, materialul de construcţii pe care el l-a inventat. Numai că afacerea a eșuat, iar Columbeanu a pierdut 56 de terenuri în Ciolpani, zona în care şi-a construit și vila de lângă lacul Snagov.

Se pare că Irinel Columbeanu i-ar fi cerut ajutorul și fostei sale soții, Monica Gabor, de care a divorțat în 2011, după cinci ani de căsnicie, însă aceasta l-ar fi refuzat. După divorț, Monica Gabor s-a mutat în America și are o relaţie cu un chinez milionar, cunsoctut ca Mr. Pink.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: