Evenimentul Zilei > Monden > Fabulos! Cu cât se scoate la licitație fosta vilă a lui Irinel Columbeanu de la Izvorani
Fabulos! Cu cât se scoate la licitație fosta vilă a lui Irinel Columbeanu de la Izvorani

Fabulos! Cu cât se scoate la licitație fosta vilă a lui Irinel Columbeanu de la Izvorani

Cunoscutul om de afaceri, Irinel Columbeanu traversează o perioadă foarte grea din viața sa. După ce a rămas fără bani, banca la care este împrumutat i-a scos la licitație vila de la Izvorani.

Acum, fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns să locuiască cu chirie, iar situația lui financiară este îngrijorătoare.

Banca la care milionarul a făcut în trecut un împrumut de 5,5 milioane de euro, l-a executat silit pentru că nu și-a mai plătit rata, iar Irinel a rămas fără vila de la Izvorani. Vila de lux din Izvorani a fostului milionar, Irinel Columbeanu este acum scoasă la licitație pentru suma de 750.000 de euro.

Irinel Columbeanu locuiește de ceva vreme, cu chirie în Colentina. Se pare că în urma datoriilor mari pe care le avea la chirie și întreținere, fostul afacerist a fost evacuat recent din complexul rezidențial unde fusese surprins alături de iubita lui.

Astfel, fostul afacerist figura cu o datorie la întreţinere în valoare de 1.800 de lei, iar chiria nu a mai fost plătită de două luni. Drept urmare, Irinel a fost evacuat. El a fost surprins zilele trecute la noua locuinţă, un bloc nou din zona Colentina, Bucureşti, potrivit libertatea.ro