Monica Gabor ajunge în fața judecătorilor! Fosta lui Columbeanu, evacuată din apartamentul pe care....

Monica Gabor ajunge în fața judecătorilor! Fosta lui Columbeanu, evacuată din apartamentul pe care....

Chiar dacă este stabilită de 9 ani în SUA, Monica Gabor e la un pas de a fi evacuată dintr-un apartament din centrul Capitalei.

Monica Gabor se află într-o situație delicată. Deși s-a mutat în America, fostul model este parte într-un proces, în care este acuzată că nu mai are niciun drept de folosință al unui apartament situat pe Calea Victoriei. La mijloc e vorba de o datorie de aproximativ 3.5000 de euro.

„Proprietarii imobilului în care Monica Gabor și-a înregistrat sediul social al unei firme pe care o deține în București au cerut, în instanță, încetarea dreptului de folosință. Proprietarii au arătat în fața instanței că respectivul contract cu firma deținută de Monica Gabor s-a semnat în anul 2006, pentru o perioadă de patru ani, cu posibilitatea prelungirii, dar în fapt nu ar fi fost niciodată prelungit.

Mai mult, proprietarii imobilului au invocat în fața instanței un prejudiciu efectiv de 3.346 de euro. Cei care dețin imobilul au susținut că n-ar fi putut închiria spațiul pentru că potențialii chiriași nu aveau posibilitatea înregistrării altei firme în respectivul imobil, deoarece acolo figura sediul social al firmei deținute de Monica Gabor”, potrivit cancan.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tragedia surorilor Gabor

Cu două luni în urmă, mass-media dădea o veste tristă. La șapte ani de la moartea mamei surorilor Gabor, tatăl lor și-a dat ultima suflare. El a murit fulgerător din cauza unui infarct, în timp ce se afla în apartamentul său din Bacău.

„Emil Gabor a fost înhumat în același loc unde își doarme somnul de veci și fosta lui soție, Veronica Bulai, chiar dacă cei doi erau divorțați. Locul de veci al celor doi a fost cumpărat și ”modernizat”, în urmă cu șapte ani, de fosta doamnă Columbeanu.

În urmă cu aproximativ șapte ani, mama surorilor Gabor a fost ucisă de o stâncă. Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor, se afla în pelerinaj la mănăstirile din Gorj când s-a întâmplat nenorocirea. După ce a vizitat lăcașul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane însoțit de un ghid a făcut popas la peștera cu acelasi nume, aflată la un kilometru distanță”, potrivit cancan.ro.