Maria Constantin la cuțite cu fiul lui Marcel Toader. „Nu i-am dorit moartea, oricât de mult rău mi-a făcut”

Maria Constantin la cuțite cu fiul lui Marcel Toader. „Nu i-am dorit moartea, oricât de mult rău mi-a făcut”

Fosta soție a regretatului Marcel Tudor, solista de muzică populară Maria Constantin, este angajată într-un conflict serios cu fiul acestuia.

Maria Constantin la cuțite cu fiul lui Marcel Toader. La 4 ani de la moartea subită a lui Marcel Toader, Maria Constantin a făcut mai multe acuzații grave la adresa fostului ei soț. Printre altele artista de 33 de ani l-a acuzat pe fostul rugbist de agresiuni fizice, violență și infidelitate. Declarațiile ei i-au produs o vie supărare fiului lui Marcel Toader, Maximilian Toader. Tânărul de 23 de ani i-a interzis total Mariei să mai întineze amintirea tatălui său. Aceasta a avut parte de un divorț cu scandal de omul de afaceri.

Maria Constantin: ”Dacă m-a iubit așa mult, de ce dădea mesajele alea altor femei?”

Cântăreața de muzică populară consideră însă că dreptatea e de partea ei. ”Tu nu ai stat cu noi în casă, ca să știi ce am trăit eu acolo! Eu nu i-am dorit moartea lui Marcel, oricât de mult rău mi-a făcut omul ăsta. Nu am spus la acea vreme de agresiuni și violențe pentru că nu s-ar fi rezolvat nimic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă eu spuneam tot adevărul atunci la divorț, ținea scandalul 3 ani, nu doar unul. Au fost infidelități și înainte să mergem la emisiunea Ferma. Dacă m-a iubit așa de mult așa cum a zis fiul lui, atunci de ce dădea mesajele alea altor femei de care știa toată lumea“, a declarat Maria Constantin, în exclusivitate, pentru Click!

Maria Constantin la cuțite cu fiul lui Marcel Toader.  „Marcel și-a băgat sume colosale în buzunare de la televiziuni”

Cântăreața a prezentat alte detalii despre scandalul divorțului său, Maria acuză faptul că i-ar fi adus bani buni în fostului ei soț. Despre omul de afaceri că atunci când a murit avea datorii imense la întreținere și nu numai, datorii pe care fiul său se chinuie și acum să le acopere, notează Click.

”A fost un fel de hoțul strigă hoții! Toată lumea a avut de câștigat din scandalul divorțului nostru. Marcel și-a băgat sume colosale în buzunare atunci de la televiziuni. Și se tot văita că nu are bani”,  a declarat artista pentru Click. De menționat că o altă fostă soție a lui Toader, vedeta TV Gabriela Cristea, îl acuza pe acesta că a profitat de faima ei petru a face bani în urma apariției pe micul ecran al celor doi foști soți.

Sursă foto: Facebook Maria Constantin

Citește și Fiul lui Marcel Toader, scrisoare emoționantă către tatăl său decedat