Evenimentul Zilei > Monden > Scandal după moartea lui Marcel Toader! Vedeta a clacat. „Pe ultimul drum dispare toată lumea”
Scandal după moartea lui Marcel Toader! Vedeta a clacat. „Pe ultimul drum dispare toată lumea”

Scandal după moartea lui Marcel Toader! Vedeta a clacat. „Pe ultimul drum dispare toată lumea”

Solista Diana Bișinicu este dărâmată de durere după moartea lui Marcel Toader, cel care i-a fost bun prieten și naș. Pe lângă suferință, artista simte și multă revoltă. Asta, după ce anumiți oameni s-au făcut nevăzuți la priveghi și în ziua înmormântării.

În această privință, Diana Bișinicu a ținut un discurs tăios, prin care și-a exprimat marea nemulțumire față de cei care ar fi profitat de Marcel Toader pe timpul vieții, fără că apoi măcar să vină să îl conducă pe ultimul drum.

Conform Click, Diana Bișinicu a afirmat: „Nu pot să cred. Nașul nostru, Marcel Toader, a avut piscina Bleu Ciel și știe toată lumea cine a fost și cum era când îi mergea bine.

Nașul a fost genul de persoană care nu lăsa pe nimeni să plătească. Avocați, medici, procurori, afaceriști, de fapt prieteni, participau fără să scoată un leu din buzunar. Întrebarea e unde e toată această lume care s-a distrat gratis când lui îi mergea bine?

Asta e durerea cea mai mare. La priveghi nu era nici unul dintre acești oameni care au mâncat pe spinarea lui. La bine suntem împreună, dar pe ultimul drum dispare toată lumea.”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: