Evenimentul Zilei > Monden > Maria Constantin, păcălită de iubitul însurat! Țeapă în stil italian trasă vedetei
Maria Constantin, păcălită de iubitul însurat! Țeapă în stil italian trasă vedetei

Maria Constantin, păcălită de iubitul însurat! Țeapă în stil italian trasă vedetei

Frumoasa Maria Constantin a fost dusă cu vorba de bărbatul pe care-l credea iubirea vieții.

Una dintre cele mai sexy vedete din lumea mondenă a Capitalei, Maria Constantin a crezut că a dat marea lovitură atunci când l-a cunoscut pe un om de afaceri din județul Argeș. Frumoasa poveste s-a transformat în coșmar când interpreta de muzică populară a aflat că iubitul încă este însurat. Și, mai mult de atât, averea n-ar fi a lui, ci a soției. Iar pierderile sunt de milioane dacă se ajunge la divorț, anunță Antena Stars.

Conform sursei citate, Maria Constantin este implicată de câteva luni într-o relație cu un afacerist din Argeș care încă nu a divorțat de mama copiilor săi.

Dacă artista credea că trage lozul câștigător, s-a cam înșelat, căci încă o dată se dovedește că aparențele sunt înșelătoare!

În cazul unui divorț, iubitul Mariei Constantin ar pierde tot, zic apropiații lui. De la afacerea pe care o are acum, o pensiune, până la casele și mașinile cu care se plimbă. Pe numele său nu are nimic, potrivit anturajului.

Tot prietenii spun că membrii familiei sunt destul de supărați pe actualul iubit al Mariei Constantin și îl condamnă pentru faptul că și-a neglijat și și-a părăsit casa pentru artistă. De aceea, soția a rămas să conducă toate afacerile, în timp aventurierul își trăiește povestea cu Maria Constantin.