Evenimentul Zilei > Sport > În Italia, un român râde, doi plâng. Final horror pentru Parma lui Dennis Man și Valentin Mihăilă
În Italia, un român râde, doi plâng. Final horror pentru Parma lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

În Italia, un român râde, doi plâng. Final horror pentru Parma lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

Trei români s-au aflat pe teren în partida thriller dintre Cagliari și Parma, câștigată de gazde, în final, cu scorul de 4-3. Dennis Man și Răzvan Marin, printre marcatori.

Meci dramatic în Italia, în etapa a 31-a din Serie A. Cagliari s-a impus pe teren propriu, în fața Parmei, scor 4-3, iar pe teren s-au aflat trei internaționali români: Răzvan Marin la gazde, Dennis Man și Valentin Mihăilă la oaspeți. Primii doi au și reușit să marcheze. Scorul a fost deschis de oaspeți, în minutul 5 prin Giuseppe Pezzella, apoi Parma și-a dublat avantajul după reușita lui Juraj Kucka (31). Partida a fost relansată înainte de pauză, după golul lui Leonardo Pavoletti (39), iar în repriza a doua, Dennis Man a punctat pentru 3-1 în minutul 59. Răzvan Marin a redus diferența, în minutul 66.

Dennis Man și Răzvan Marin, printre marcatori

Finalul a fost de coșmar pentru oaspeți, care au încasat goluri în minutul 90+1, de la Gaston Pereiro (90+1) și Alberto Ceri (90+4). La Cagliari, Răzvan Marin a fost integralist.

La Parma, Dennis Man a fost schimbat în minutul 72, iar Valentin Mihăilă a intrat pe teren imediat după pauză. Parma se află pe locul al 19-lea al clasamentului, cu 20 de puncte, cu șanse mici de-a mai scăpa de retrogradare. Cagliari ocupă locul 18 cu 25 de puncte.

„A început sus, împotriva lui Grassi, care a alergat foarte mult. A crescut odată ce meciul a progresat, l-a îngrijorat pe Sepe cu un șut frumos din afara careului apoi a trecut pe lângă gol la începutul reprizei secunde, cu un șut care a șters bara. Golul său, de 2-3, i-a dat viața lui Cagliari”, au scris jurnaliștii de la tuttomercatoweb.

Valentin Mihăilă, criticat pentru finalul de meci

„A început foarte bine, nu a făcut vreo greșeală în primele 15 minute, apoi a dispărut până la pauză. În a doua parte a luat câteva decizii greșite, dar a marcat un gol fantastic cu piciorul stâng, care a evidențiat calitățile sale”, a fost caracterizarea făcută lui Dennis Man.

„Nu a reușit să marcheze și, în final, a comis o eroare foarte serioasă. A lovit mingea prea repede, în căutarea gloriei personale. Iar pe contraatac Cerri a marcat pentru 4-3”, au scris italienii despre prestația lui Valentin Mihăilă.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: