Meci dramatic în Italia, în etapa a 31-a din Serie A. Cagliari s-a impus pe teren propriu, în fața Parmei, scor 4-3, iar pe teren s-au aflat trei internaționali români: Răzvan Marin la gazde, Dennis Man și Valentin Mihăilă la oaspeți. Primii doi au și reușit să marcheze. Scorul a fost deschis de oaspeți, în minutul 5 prin Giuseppe Pezzella, apoi Parma și-a dublat avantajul după reușita lui Juraj Kucka (31). Partida a fost relansată înainte de pauză, după golul lui Leonardo Pavoletti (39), iar în repriza a doua, Dennis Man a punctat pentru 3-1 în minutul 59. Răzvan Marin a redus diferența, în minutul 66.

Dennis Man și Răzvan Marin, printre marcatori

Finalul a fost de coșmar pentru oaspeți, care au încasat goluri în minutul 90+1, de la Gaston Pereiro (90+1) și Alberto Ceri (90+4). La Cagliari, Răzvan Marin a fost integralist.

La Parma, Dennis Man a fost schimbat în minutul 72, iar Valentin Mihăilă a intrat pe teren imediat după pauză. Parma se află pe locul al 19-lea al clasamentului, cu 20 de puncte, cu șanse mici de-a mai scăpa de retrogradare. Cagliari ocupă locul 18 cu 25 de puncte.

„A început sus, împotriva lui Grassi, care a alergat foarte mult. A crescut odată ce meciul a progresat, l-a îngrijorat pe Sepe cu un șut frumos din afara careului apoi a trecut pe lângă gol la începutul reprizei secunde, cu un șut care a șters bara. Golul său, de 2-3, i-a dat viața lui Cagliari”, au scris jurnaliștii de la tuttomercatoweb.

Valentin Mihăilă, criticat pentru finalul de meci

„A început foarte bine, nu a făcut vreo greșeală în primele 15 minute, apoi a dispărut până la pauză. În a doua parte a luat câteva decizii greșite, dar a marcat un gol fantastic cu piciorul stâng, care a evidențiat calitățile sale”, a fost caracterizarea făcută lui Dennis Man.

„Nu a reușit să marcheze și, în final, a comis o eroare foarte serioasă. A lovit mingea prea repede, în căutarea gloriei personale. Iar pe contraatac Cerri a marcat pentru 4-3”, au scris italienii despre prestația lui Valentin Mihăilă.