Ianis Hagi, titular din nou la Glasgow Rangers. Echipa internaționalului român și-a zdrobit adversara

Ianis Hagi, titular din nou la Glasgow Rangers. Echipa internaționalului român și-a zdrobit adversara

Ianis Hagi a fost integralist în meciul pe care Rangers l-a câștigat, astăzi, scor 5-0, în campionat. Românul a dat o pasă de gol.

Ianis Hagi a fost din nou titular în Scoția, la Glasgow Rangers. Formația pregătită de Steven Gerrard s-a impus, sâmbătă, fără probleme, scor 5-0, în meciul cu Ross County. Confruntarea a contat pentru etapa a 25-a a campionatului intern. Golurile au fost reușite de Ryan Kent (6), Filip Helander (28), Joe Aribo (37), Ryan Jack (66) și Connor Goldson (81). La al treilea meci consecutiv ca titular, Ianis a jucat toate cele 90 de minute. Mijlocașul român a pasat decisiv la golul de 4-0.

Cifrele lui Ianis Hagi în acest sezon, la Rangers

Cei de la Glasgow Rangers au defilat în această partidă în care au șutat la poartă de 28 de ori (de 11 ori pe poartă). Formația lui Ianis Hagi este lideră detașată în Scoția și are un total de 69 de puncte. Pe locul secund se află Celtic Glasgow, cu 46 de puncte și trei partide mai puțin disputate. În acest sezon, internaționalul român a bifat trei goluri și 9 pase de gol.

Ianis Hagi rămâne cel mai criticat jucător român, de către suporterii din țară, pe rețelele de socializare. Gică Popescu, unchiul său, l-a apărat în public pe mijlocaș, despre care a spus că este o țintă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ieșirea în public a lui Gică Popescu

„Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa națională. Rădoi nu are nicio problemă cu Ianis, iar Ianis nu are cum să aibă o problemă cu Mirel Rădoi. Atât s-a interpretat și disecat acea declarație a lui cu mingea...

Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat și criticat. De parcă el e singurul responsabil de rezultatele echipei naționale. Cum se întâmplă ceva, analiză pe Ianis. Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis. Că a pasat, că n-a pasat. Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă… De ce? De ce numai el?”, spunea Popescu.