Evenimentul Zilei > Sport > Ianis Hagi a primit o șansă la Rangers și a profitat. Fanii sunt mulțumiți de evoluția românului
Ianis Hagi a primit o șansă la Rangers și a profitat. Fanii sunt mulțumiți de evoluția românului

Ianis Hagi a primit o șansă la Rangers și a profitat. Fanii sunt mulțumiți de evoluția românului

Ianis Hagi a contribuit cu un gol la succesul obținut de echipa sa, Glasgow Rangers, în etapa a 19-a a campionatului Scoției.

Ianis Hagi a revenit ca titular la Glasgow Rangers în partida pe care formația pregătită de englezul Steven Gerrard a câștigat-o, miercuri seară, pe terenul celor de la St. Johnstone cu scorul de 3-0, în etapa a 19-a a campionatului Scoției. Internaționalul român și-a făcut simțită prezența pe teren și a reușit să marcheze ultimul gol al partidei, în minutul 47. Ianis a finalizat după un contraatac al lui Rangers, șutând puternic de la 13 metri. Mingea a trecut printre picioarele portarului advers.

Rangers are un avantaj confortabil

Hagi junior, care a bifat cea de-a doua reușită a sezonului în campionat, a fost schimbat de Gerrard în minutul 82. El mai are în cont un gol marcat în Liga Europa. Rangers este lideră în clasament, cu 53 de puncte (19 jocuri disputate), urmată de Celtic, 37 p (16 j), Hibernian, 36 p (19 j), Aberdeen FC, 35 p (18 j).

Comentariile fanilor lui Glasgow Rangers au fost apreciative la adresa lui Ianis Hagi, jucător care în ultima vreme pierduse contactul cu prima echipă a „alb-albaștrilor”.

„A fost dat la o parte o perioadă, dar a primit o nouă șansă și a prins-o cu ambele mâini”

„Gol important pentru Ianis, ca să-i dea încredere pentru restul sezonului!”

„Assist cu Motherwell, gol cu Lech… a avut meciuri în care a jucat 7 minute. Dacă va continua așa, ar trebui să fie titular. Dacă Ianis marchează, atunci clar e motiv de bucurie!”

„Un gol frumos! Sportul ăsta e făcut pentru Ianis Hagi”

„Ce atitudine din partea lui Ianis Hagi în seara asta! A fost dat la o parte o perioadă, dar a primit o nouă șansă și a prins-o cu ambele mâini. Ce mă bucur să văd asta!”

„A primit încredere și a demonstrat că poate fi un jucător util pentru Rangers. Poate să-și recâștige locul de titular”, au fost câteva dintre comentariile făcute de suporteri pe Twitter.