Evoluție bună pentru George Pușcaș, vineri seara, în partida pe care echipa sa, Reading, a disputat-o în deplasarea, cu Coventry City, în runda a 9-a a ligii a 2-a din Anglia. Românul a marcat un gol, dar reușita sa a fost fără efect, pentru că gruparea la care evoluează a cedat cu scorul de 2-3. Astfel, Reading, lidera clasamentului, a suferit primul eșec al sezonului.

George Pușcaș a intrat pe teren în minutul 80 și a punctat în minutul 90+1, stabilind scorul final. Pentru Reading a mai înscris Lucas Joao (66). Golurile gazdelor au fost reuşite de Gustavo Hamer (23), Matt Godden (76) şi Sam McCallum (85). Atacantul echipei naționale a României și-a trecut în cont cel de-al doilea gol al sezonului, în campionat.

În clasament, Reading FC se menţine pe primul loc, cu 22 puncte (9 jocuri), urmată de AFC Bournemouth, 16 puncte (8 j), Millwall FC, 15 puncte (8 j), Swansea City, 15 p (8 j).

În România, programul este dat din nou peste cap din cauza infectărilor

Dacă în majoritatea campionatelor din Europa meciurile se joacă fără probleme, ba chiar cu spectatori, în România există din nou probleme din cauza coronavirusului. Vineri seara, Dinamo ar fi trebuit să evolueze pe teren propriu cu Astra Giurgiu, dar jocul a fost amânat, din cauza problemelor pe care le au oaspeții.

„Majoritatea testelor s-au făcut azi la Ploiești. Ieri, au fost testați jucătorii de la echipa a doua, azi, de la prima echipă. Așteptăm în cursul acestei seri să primim rezultatele. Nu orice clinică îți face 40 de teste deodată. Ne-am testat cum am putut, nu durează 5 minute.

La echipa a doua am avut 12 pozitivi, restul negativi. Concluzia e că nu ne ies 13 fotbaliști pozitivi, valizi. Avem suspendați, accindetați, deci vreo 20 de indisponibili. Nici portar nu aveam. COVID-ul ăsta ne omoară pe toți”, a spus directorul sportiv al Astrei, Bogdan Mara, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.