Evenimentul Zilei > Sport > Tragedie în lumea sportului. A murit la doar 24 de ani. Vestea a căzut ca un trăsnet
Tragedie în lumea sportului. A murit la doar 24 de ani. Vestea a căzut ca un trăsnet

Tragedie în lumea sportului. A murit la doar 24 de ani. Vestea a căzut ca un trăsnet

Este doliu în lumea fotbalului. Unul dintre cei mai bine cotați jucători s-a stins din viață la doar 24 de ani.

O veste tristă a căzut ca un trăsnet în lumea fotbalului. Fotbalistul brazilian Alex Apolinario, în vârstă de doar 24 de ani, membru al echipei portugheze Alverca, a murit joi.

În urmă cu doar patru zile, fotbalistul s-a prăbuşit pe teren într-o partidă contra celor de la Uniao de Almeirim, din liga a treia valorică, scrie EFE.

Potrivit unui comunicat de presă, Clubul Alverca a transmis că jucătorul a încetat din viaţă la spitalul Vila Franca de Xira, unde fusese internat de duminică, şi că „va oferi tot sprijinul necesar rudelor sale”. Echipa a anulat toate activităţile planificate.

Alex Apolinario s-a prăbuşit pe teren din cauza unui stop cardio-respirator

Dumninică, în timpul meciului, brazilianul Alex Apolinario s-a prăbuşit pe teren din cauza unui stop cardio-respirator.

El a fost transportat la spitalul din oraşul echipei sale, starea sa fiind atunci stabilă. Meciul a fost suspendat, iar jucătorii s-au îmbrăţişat la mijlocul terenului.

Brazilianul, în vârstă de 24 de ani, a căzut secerat în minutul 27 al partidei. Tragicul incident a provocat o reacţie imediată a coechipierilor şi staff-ului tehnic, conform unui comunicat al echipei Alverca publicat pe pagina sa de Facebook.

Jucătorul a primit imediat asistenţă din partea medicilor clubului Alverca, cu defibrilatorul din dotare. Apolinario a fost la acel moment stabilizat, dar medicii spuneau că următoarele zile sunt cruciale pentru recuperarea sa.

Moartea l-a secerat fulgerător, pe stradă

În urmă cu doar câteva săptămâni, unul dintre jucătorii emblematici ai echipei naționale de fotbal a Franței a murit subit după ce a făcut infarct într- o parcare.

Bruno Martini a suferit un infarct în faţa maşinii sale, în parcarea centrului de antrenament al lui Montepellier, de la Domeniile Grammont. El a fost spitalizat și a primit îngrijiri medicale, dar starea sa de sănătate s-a agravat.

Fostul fotbalist francez a activat timp de nouă ani în reprezentativa de fotbal a Franţei, în perioada cuprinsă între ani 1987 şi 1996 și a evoluat în 31 de partide. Bruno Martin s-a aflat în lotul de fotbal al naționalei franceze – a „Cocoșului Galic”, cum mai este cunoscută – la Euro 1992, ca portar titular precum și la Euro 1996, unde a fost al treilea portar.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.