Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE. A MURIT unul dintre cei mai buni fotbaliști străini care au jucat în campionatul României
TRAGEDIE. A MURIT unul dintre cei mai buni fotbaliști străini care au jucat în campionatul României

TRAGEDIE. A MURIT unul dintre cei mai buni fotbaliști străini care au jucat în campionatul României

Brazilianul Wesley Lopes a decedat, ieri, la vârsta de 35 de ani, după ce a suferit un infarct în timp ce se antrena cu formația Uniao Agricola Barbarense. Atacantul a jucat în România pentru FC Vaslui și CSMS Iași și a fost cel mai bun marcator străin din Liga I.

Brazilianul Wesley Lopes (35 de ani) s-a stins din viață, luni, în timp ce se pregăta cu gruparea Uniao Agricola Barbarense. Fotbalistul a suferit un infarct și nu a mai putut fi salvat. Wesley a jucat în România pentru FC Vaslui (62 de goluri), în intervalul 2009 – 2012 și CSMS Iași (3 goluri), în perioada 2014 – 2015 și a devenit cel mai bun marcator străin din istoria Ligii I.

„Dumnezeu să-l ierte dacă e adevărat! Un talent rar. Era peste Sânmărtean şi Adailton. Mi-a fost prezentat de fiul lui Nae Manea, m-am urcat în avion şi l-am adus la Vaslui. Era un jucător jovial, cu mult caracter. Un talent imens. Chiar regret enorm… M-aţi prins şi în direct cu chestia asta”, a spus Adrian Porumboiu, fost patron la FC Vaslui, pentru prosport.ro.