Evenimentul Zilei > Justitie > Vești proaste pentru un celebru fotbalist român. Fiul său, trimis în judecată de DIICOT
Vești proaste pentru un celebru fotbalist român. Fiul său, trimis în judecată de DIICOT

Vești proaste pentru un celebru fotbalist român. Fiul său, trimis în judecată de DIICOT

Fiul unui celebru fotbalist din România a fost trimis în judecată după ce a fost prins în timp ce vindea cocaină, anunță DIICOT.

DIICOT transmite că fiul unui celebru fotbalist din România a fost trimis în judecată după ce a fost prins în timp ce vindea cocaină.

Pe data de 18 ianuarie, Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, dar şi un militar din Bucureşti, au fost prinşi de DIICOT când vineau cocaină în apropierea unui restaurant. Inițial, cei doi au fost cercetați sub control judiciar, iar pe data dde 24 februarie procurorii au decis ca cei doi să fie trimiși în judecată.

„Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei”, se arată în comunicatul DIICOT.

Fiul unui celebru fotbalist din România, trimis în judecată de DIICOT

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

CITEȘTE ȘI Joe Biden, lovitură cruntă pentru Trump. Interdicțiile au fost ridicate. Ce urmează

CITEȘTE ȘI Florin Cîțu îi liniștește pe bugetari. „Toată lumea primește aceleași salarii ca în 2020”