Evenimentul Zilei > Actualitate > Băiatul al llui Ilie Dumitrescu abandonat de tatăl său
Băiatul al llui Ilie Dumitrescu abandonat de tatăl său

Băiatul al llui Ilie Dumitrescu abandonat de tatăl său

Ilie Dumitrescu are trei băieți și o fată, din două căsnicii. Sică, fiul cel mijlociu, este singurul care i-a călcat pe urme, dorindu-și cu ardoare să facă o carieră în fotbal. Are deja 21 de ani şi ceva talent, dar puștiul nu și-a găsit loc la nicio echipă până acum.

Fostul internațional are patru copii din două căsnicii, trei băieți și o fată. Cu Nela, iubita din adolescență, s-a căsătorit pe când avea doar 19 ani și la scurt timp a devenit tată.  Dani, căruia i-a lăsat pe mâini unul dintre restaurantele pe care le deține în Centrul Vechi al Capitalei, este cel mai mare. A urmat Sică, singurul dintre cei patru care și-a dorit să-i calce pe urme și să ajungă mare fotbalist. Așa că, la șapte ani, și-a început cariera la Steaua, clubul de suflet al tatălui său, informează spynews.ro.

A urmat Sportul Studențesc și Viitorul Constanța, echipa lui Gică Hagi. Din păcat, nu s-a acomodat și nici nu s-a integrat în echipă, așa că, după câteva luni s-a intors la București, în speranța că se va găsi o echipă și pentru el, cu ajutorul și relațiile lui Ilie. A dat probe la FC Snagov, Juventus Colentina, UTA Arad și chiar și la Ceahlăul, dar fără succes. “Am talent cu carul, toți antrenorii cu care am lucrat mi-au spus asta, dar nu am avut noroc. Tata, cu relațiile lui, putea să mă ajute, putea să pună o vorbă bună, dar n-a făcut-o. M-a ajutat puțin, la început, când eram mai mic, dar acum, când mi-a fost greu, și-a luat mâna de pe mine. Nici cu bani nu mă ajută. Îmi dă când și când”, s-a plâns juniorul apropiaților, informează spynews.ro.

Acum, la 21 de ani, după mai bine de zece ani de fotbal, juniorul așteaptă o minune: să-și găsească o echipă, fie ea și-n Liga secundă, la care să fie legitimat și unde să-și poată demonstra talentul moștenit de la tatăl său.