Captură record de cocaină! Miliarde de euro ascunse în containerele din port

Captură record de cocaină! Miliarde de euro ascunse în containerele din port

Captură record de cocaină! Miliarde de euro ascunse în containerele din port. Capura este una record în Europa, au declarat oficialii vamali ,iar valoare ajunge până la câteva miliarde de euro.

Captură record de cocaină! Miliarde de euro ascunse în containerele din port. Capura este una record în Europa, au declarat oficialii vamali. Captura de 23 de tone de cocaină a fost făcută în porturile din Germania şi Belgia. Este un record absolut în Europa până azi. Oficialii vamali germani au găsit peste 16 tone metrice de cocaină în containere care au ajuns în Hamburg din Paraguay, au declarat miercuri autoritățile. Un alt mare transport de cocaină a fost confiscat în Belgia și un suspect arestat în Olanda.

Captură record de cocaină! Miliarde de euro ascunse în containerele din port

Circa 23 de tone de cocaină au fost descoperite în containere în porturile din Hamburg şi Anvers, a anunţat miercuri serviciul vamal german, referindu-se la cea mai mare captură de cocaină din Europa.

Aproximativ 16 tone au fost descoperite pe 12 februarie în cinci containere provenite din Paraguay, au declarat autorităţile vamale, adăugând că această captură a contribuit şi la descoperirea altor 7,3 tone stocate în portul Anvers (Belgia).Valoarea totală a drogurilor descoperite de poliţie ar ajunge la câteva miliarde de euro, potrivit autorităţilor vamale.

Un bărbat de 28 de ani a fost arestat în Olanda. El este suspectat că ar fi responsabil de importul celor 23 de tone de cocaină, potrivit serviciului vamal.

Captură record de cocaină! Vameșii au găsit cocaina ascunsă în peste 1.700 de cutii

La Hamburg, drogurile, descoperite în containere, erau ascunse în cutii de conserve, amplasate sub un prim strat de recipiente care conţineau chit. În total, 16 tone au fost găsite în aproximativ 1.700 de cutii.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Datorită unei anchete desfăşurate foarte profesionist, am reuşit să confiscăm o cantitate record de cocaină", a declarat secretarul de stat german în Ministerul Federal al Finanţelor Rolf Bösinger, salutând o "lovitură dată crimei organizate legate de stupefiante".

Ancheta continuă în Germania, Olanda şi Belgia pentru a permite eventuale noi arestări, scrie ca.movies.