Evenimentul Zilei > Sport > FCSB a scăpat de coronavirus înaintea marelui derby cu Dinamo. Meciul zilei în România
FCSB a scăpat de coronavirus înaintea marelui derby cu Dinamo. Meciul zilei în România

FCSB a scăpat de coronavirus înaintea marelui derby cu Dinamo. Meciul zilei în România

Ambele echipe au probleme înaintea meciului din această seară.

FCSB și Dinamo se vor întâlni, în această seară, de la ora 21.00, pe „Arena Națională”, într-un derby ce contează pentru etapa a 6-a a Ligii I. O partidă care le găsește pe ambele formații în suferință. „Roș-albaștrii” au fost afectați în ultimele două săptămâni de coronavirus și au fost eliminați din Liga Europa, după ce au fost învinși în turul al 3-lea preliminar de Slovan Liberec, scor 0-2. „Roș-albii” încearcă să formeze o echipă care să poată ajungă din nou în play-off, sub comanda antrenorului Cosmin Contra.

Veste bună pentru gruparea lui Gigi Becali este legată de starea de sănătate a jucătorilor. Focarul de coronavirus a dispărut chiar înaintea „Unicului Derby”. Astfel că, după ultima serie de teste efectuate, un singur fotbalist a rămas depistat pozitiv. Valentin Crețu, și Iulian Cristea Ionuț Vînă, Olimpiu Moruțan și Dennis Man au fost testați negativ înaintea confruntării cu rivalii din Ștefan cel Mare.

Cine a suferit de coronavirus

Iată lista jucătorilor de la FCSB care au fost afectați de coronavirus:

Andrei Vlad – portar
Vali Crețu – fundaș
Andrei Miron – fundaș
Iulian Cristea – fundaș
Marius Briceag – fundaș
Ovidiu Popescu – mijlocaș
Ionuț Vînă – mijocaș
Darius Olaru – mijlocaș
Andrei Pandele – mijlocaș
Olimpiu Moruțan – mijlocaș
Florin Tănase – mijlocaş
Florinel Coman – mijlocaș
Dennis Man – atacant
Sergiu Buș – atacant
Alexandru Buziuc – atacant

Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, a prefațat meciul cu gruparea finanțată de Gigi Becali. „Suntem pregătiți din toate punctele de vedere, suntem nerăbdători să vină ora jocului și să ne ridicăm la înălțimea derby-ului. Întâlnim o formație foarte bună, care are lotul cel mai valoros din România, chiar dacă au avut multe probleme extrasportive. Cu locul pe care îl are, FCSB va alinia o echipă foarte bună, cu jucători dezechilibranți. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor și să demonstrăm că suntem pe drumul cel bun”, a spus tehnicianul „roș-albilor”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: