Evenimentul Zilei > Sport > Dinamo a transferat un atacant, marcator în UEFA Champions League. Pentru cine a jucat
Dinamo a transferat un atacant, marcator în UEFA Champions League. Pentru cine a jucat

Dinamo a transferat un atacant, marcator în UEFA Champions League. Pentru cine a jucat

Dinamo este pe cale să transfere un atacant spaniol, în vârstă de 27 de ani, care a evoluat și în grupele UEFA Champions League.

Dinamo este pe cale să transfere un jucător care a evoluat pentru Athletic Bilbao și a marcat un gol într-unul din jocurile pe care le-a disputat în grupele UEFA Champions League, în sezonul 2014- 2015. Guillermo Fernandez Hierro, un atacant de 27 de ani, va veni din postura de jucător liber de contract.

Atacantul Guillermo Fernandez Hierro (27 de ani) și-a dat acordul să vină la Dinamo și trebuie să sosească la București, la acest final de săptămână, pentru a participa la vizita medicală programată pentru luni.

El este ultima achiziție pe care „câinii” o fac din campionatul spaniol, jucătorul urmând să se alăture cât de curând echipei pe care o va conduce în teren Cosmin Contra. Cu ajutorul acestuia, Dinamo speră să-și îndeplinească obiectivul și să acceadă în play-off.

Fotbalistul de 27 de ani a retrogradat în liga a 3-a spaniolă cu echipa la care a jucat în sezonul trecut, Racing Santander, iar acum a părăsit-o ca jucător liber de contract, conform gsp.ro.

Hierro este un atacant central care a fost crescut în pepiniera clubului Athletic Bilbao. El a jucat la echipa secundă a lui Athletic Bilbao, după care a trecut la prima formație a bascilor, unde a evoluat în doar 28 de jocuri. Perioada petrecută la echipa secundă a lui Athletic Bilbao a fost cea mai prolifică din cariera atacantului iberic. El a marcat marcat 29 de goluri în 103 partide.

Guillermo Fernandez Hierro a jucat, pentru Athletic Bilbao, și în 4 partide în UEFA Champions League, în sezonul 2014-2015. Cu acest prilej el a înscris și un gol.

După plecarea de la Bilbao, Hierro a continuat să joace la Leganes, Elche, Numancia și Racing Santander. Pentru ultima sa echipă a marcat 3 goluri în 13 jocuri.

Cota de piață a fotbalistului spaniol pe care îl dorește Dinamo și care va concura cu Adam Nemec în atacul câinilor este de 400 de mii de euro, conform informațiilor furnizate Transfermarkt.

Iubita lui Ronaldo, apariție de vis la Festivalul de la Venezia. Georgina a pășit singură pe covorul roșu

Meci electoral pe gazonul Arenei Naționale. Nicușor atacă, Gabriela se apără