”Venim din nou în sprijinul cetățenilor și prin suportul logistic oferit instituțiilor din prima linie. Astfel, serviciul telefonic TELVERDE Covid 19 al Ministerului Sănătății funcționează în prezent într-un spațiu de peste 500mp, pus la dispoziție de Primăria Capitalei. Operatorii acestui serviciu au fost relocați în cadrul Arenei Naționale, Sălile Media Working 1 și Media Working 2.

Aici beneficiază de infrastructură tehnică, materiale necesare pentru buna desfășurare a activității, utilități, servicii de curățenie, parcare, dar și de un autobuz STB dedicat preluării angajaților Ministerului Sănătății, pe ruta Piața Unirii-Arena Națională”, a anunțat, printr-un mesaj pe Facebook, primarul general al Capitalei.

Locația este utilizată de aproximativ 200 persoane, organizate pe 4 ture  care lucrează 24 de ore zilnic, coordonate de Institutul Național de Sănătate Publică. ”Vom continuă să răspundem rapid oricărei solicitări a autorităților publice centrale, colaborarea și promptitudinea sunt vitale în această perioadă”, a mai menționat Firea.