Evenimentul Zilei > Monden > Dragoste dincolo de moarte. Decizia radicală a Reginei după funeraliile Prințului Philip
Dragoste dincolo de moarte. Decizia radicală a Reginei după funeraliile Prințului Philip

Dragoste dincolo de moarte. Decizia radicală a Reginei după funeraliile Prințului Philip

După funeraliile prințului Philip, Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a luat o decizie radicală. Mutarea i-a luat prin surprindere pe britanici.

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a luat o decizie radicală după funeraliile prințului consort Philip. Mass media britanice transmit că Regina a decis să își stabilească reședința principală la Castelul Windsor, pentru a fi mai aproape de Prințul Philip. Astfel, Regina va petrece din ce în ce mai puțin timp la Palatul Buckingham.

Prințul Philip a fost înmormântat la ”Royal Vault”, cripta din capela ST. George, de pe domeniul Windsor.

Sicriul va rămâne în acest cavou până la decesul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

După ce Regina va muri, trupurile neînsufleţite ale celor doi soţi se vor odihni astfel împreună în capela Memorial a regelui George al VI-lea, tatăl reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a a stat singură la slujbă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost nevoită să stea singură, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus ce prevăd distanţarea fizică, în timpul funeraliilor soţului său Philip care au avut loc sâmbătă după amiază la capela St.George.

Camerele de filmare nu au putut capta expresia chipului său, însă alţi membri ai casei regale care au apărut în imagini aveau feţele sumbre.

Prinţul Edward, cel mai mic dintre copiii reginei şi ai prinţului Philip, a fost văzut punându-şi mâna pe frunte în timp ce corul intona imnuri religioase.

El a fost văzut apoi fixând de la distanţă sicriul tatălui său.

Fiecare membru al casei regale – mai ales cei special invitaţi – au purtat haine de doliu de culoare închisă şi măşti sanitare negre.

Ei au păstrat distanţa unii de alţii, fiind aşezaţi pe locuri răspândite în interiorul capelei St.George, pentru a respecta restricţiile impuse de pandemia de coronavirus.

CITEȘTE ȘI  Boala secolului care te „arde” pe interior. Cei care ajung în acest punct abandonează lupta

CITEȘTE ȘI Planeta Albastră este în pericol! Ghețarul A68 se topește văzând cu ochii. Scenariile anticipate de oamenii de știință