Evenimentul ZileiActualitateFamilia Regală, jignită în ultimul hal chiar la funeraliile Prinţului Philip. Imaginile ruşinii

Familia Regală, jignită în ultimul hal chiar la funeraliile Prinţului Philip. Imaginile ruşinii

Familia Regală, jignită în ultimul hal chiar la funeraliile Prinţului Philip. Imaginile ruşinii
Familia Regală a fost jignită în timpul funeraliilor Prinţului Philip de o femeie care a ignorat durerea Reginei Elisabeta a II-a şi a celorlalte feţe regale, şi a apărut dezbrăcată în zona Castelului Windsor, cu un mesaj despre salvarea planetei.

Familia Regală, jignită în ultimul hal chiar la funeraliile Prinţului Philip. Imaginile ruşinii. Jurnaliştii britanici au surprins momentele în care forţele de ordine au reţinut-o pe teribilista care şi-a arătat sânii într-un moment de mare durere pentru feţele regale.

Conform Daily Star, individa ar fi  sărit o barieră și a fugit spre Castelul Windsor urlând „salvaţi planeta”. Până la acest moment, ea a profitat de vegetaţia din jurul Castelului Windsor şi a stat ascunsă. La scurt timp după gestul reprobabil, femeia a fost arestată.

Mesajul despre salvarea planetei a fost lansat chiar după minutul de reculegere pe care britanicii l-au ţinut pentru Ducele de Edinburgh. Militanta pentru apărarea mediului a lovit după ce mulțimea adunată lângă Castelul Windsor a început să aplaude după momentul de reculegere.

VIDEO. Funeraliile Prinţului Philip. O ceremonie de opt minute, slujbă religioasă și onoruri militare

Familia Regală, jignită în ultimul hal chiar la funeraliile Prinţului Philip

Până să fie reţinută şi îndepărtată de pe scena de pe Castle Hill, ea a apucat să sară pe o statuie a Reginei Victoria. De notat este că acest incident reprobabil i-a amuzat pe unii dintre cei prezenţi la funeralii.

În interiorul capelei, sicriul Ducelui de Edinburgh a fost așezat pe un catafalc pe o placă de marmură din Quire și coborât în ​​Cripta Regală cu ajutorul unui motor electric. Cripta de la Windsor a fost construită între 1804 și 1810 pentru George al III-lea, care a murit în 1820 și este unul dintre cei trei regi îngropați acolo.

De asemenea, acolo sunt îngropați George al IV-lea și William al IV-lea. În aceeaşi criptă se află şi soția lui George al III-lea, Regina Charlotte, dar și fiica lor, Prințesa Amelia, precum şi fiica lui George al IV-lea, Prințesa Charlotte, dar și tatăl Reginei Victoria, Ducele de Kent.

Funeraliile Prințului Philip. Harry și William, gestul care a surprins pe toată lumea. Ce s-a întâmplat după ceremonie

Securitatea a lăsat de dorit la funeraliile Prinţului Philip

La începutul acestei săptămâni, Daily Star a dedicat un articol amplu despre provocările de securitate de la funeraliile Prinţului Philip. Astfel s-a aflat despre crearea unui perimetru fortificat în jurul Castelului Windsor.

Din cauza restricțiilor impuse de noul coronavirus chinezesc, doar 30 de persoane au avut voie să participe la înmormântare. Pe listă au fost membri înalți ai monarhiei și demnitari străini.

Ofițerii de poliție și primarul orașului au cerut membrilor publicului să păstreze distanța. Poliția din Valea Tamisei a implementat controale de înmatriculare, a ridicat bariere și a trimis ofițeri înarmați și montați în patrulare, conform dailystar.co.uk, dar cumva, activista de mediu a reuşit să le înşele vigilenţa.

Familia regală și-a luat un adio emoționant de la Prințul Philip. Surpriza lui Meghan Markle

 


Accesează: