Evenimentul Zilei > EVZ Special > Funeraliile Prințului Philip. Harry și William, gestul care a surprins pe toată lumea. Ce s-a întâmplat după ceremonie
Funeraliile Prințului Philip. Harry și William, gestul care a surprins pe toată lumea. Ce s-a întâmplat după ceremonie

Funeraliile Prințului Philip. Harry și William, gestul care a surprins pe toată lumea. Ce s-a întâmplat după ceremonie

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi duce de Edinburgh, care a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani, a fost înmormântat la Capela St. George a Castelului Windsor. Toată lumea a fost cu ochii pe prinţii William şi Harry

Prințul William şi prințul Harry au îngropat securea războiului? Cei doi frați au fost plecând împreună din capela St.George şi au fost văzuţi discutând la încheierea funeraliilor bunicului lor Philip, care au avut loc sâmbătă după-amiază la Windsor, relatează mass media britanice.

Prinţul Harry, duce de Sussex, a fost de asemenea văzut în timp ce îi mulţumea arhiepiscopului de Canterbury care a oficiat slujba religioasă, înainte de a o saluta pe ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William.

În acel moment, s-au apropiat de ei prinţul William, iar cei doi fraţi au parcurs discutând împreună o bucată de drum.

Conversaţia dintre prinţul William, care nu purta mască, şi fratele său Harry, care în schimb şi-a păstrat masca sanitară, a părut relaxată.

Deşi relaţiile dintre ei au fost tensionate în ultimele două luni, discuţia dintre cei doi fraţi a părut să fie amicală.

Regina Elisabeta a II-a a condus alaiul familiei la întoarcerea de la capelă, însoţită de Prinţul Charles şi de soţia sa Camilla, ducesa de Cornwall.

Relația dintre prințul Harry și prințul William s-a răcit considerabil în ultimii ani, iar cei doi frați abia își mai vorbesc.

În urmă cu doar câteva zile, mass media britanice transmiteau că prințul William și prințul Harry nu vor sta unul lângă celălalt la înmormântarea bunicului lor, regina băgându-l la mijloc, la propriu, pe Peter Phillips, verișorul lor. La ceremonia de înmormântare, Peter a stat fix între cei doi prinți.

Dacă ținem seamă și de regulile de disitanțare socială impuse în contextul pandemiei de Covid, pe toată durata ceremoniei a fost o distanță de patru metri întrei cei doi frați.

Palatul Buckingham a transmis că Familia Regală vrea să evite drama la înmormântarea prințului consort Philip.

CITEȘTE ȘI Britanicii, loviți de o nouă tragedie. A murit la doar 35 de ani. Vestea a căzut ca un trăsnet

CITEȘTE ȘI  Familia regală și-a luat un adio emoționant de la Prințul Philip. Surpriza lui Meghan Markle

Publicat in categoriile: EVZ Special, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: