Dieta care îți resetează corpul și gândirea. Scapi rapid de 10 kilograme

Dieta care îți resetează corpul și gândirea. Scapi rapid de 10 kilograme Sursa foto: Dreamstime.com

O nouă metodă de slăbire face furori în rândul femeilor din întreaga lume. Este denumită "dieta lui Dumnezeu" și face referire la resetarea organismului, dar și a minții deopotrivă.

"Dieta lui Dumnezeu" sau "regimul resetării" sunt modurile în care revoluționarul regim de slăbit este prezentat de specialistul care l-a creat. Dieta promovată intens în rândul femeilor de peste Ocean promite să facă minuni. Aceasta are la bază întoarcerea la origini, respectiv la consumul alimentelor care apar în Vechiul Testament.

Dieta care resetează corpul și mintea

Dieta a fost creată de unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în nutriție din Statele Unite. Jordan Rubin este de părere că regimul lui poate ajuta femeile din întreaga lume să slăbească. Mai mult, odată cu schimbarea fizică, vine la pachet și o resetare a minții pentru aceste persoane.

Dieta lui Rubin a fost publicată în cartea "The Marker's Diet". Aceasta s-a vândut în milioane de exemplare, astfel că regimul a avut la numeroase persoane.

Ne puteți urmări și pe Google News

Revoluționarul regim de slăbit ajută la pierderea a 10 kilograme în 40 de zile. Intervalul este ales pentru a face referire la Vechiul Testament. De altfel, dieta are la bază principiile alimentare din perioada respectivă.

Rubin susține că persoanele care aleg să slăbească cu ajutorul acestui regim se vor bucura de sănătatea fizică, dar și de cea spirituală sau emoțională.

Cei care optează pentru un astfel de program de slăbit sunt îndemnați să se întoarcă la origini, la hrana simplă din Vechiul Testament.

Astfel, carnea de porc, slănina sau grăsimile provenite de la animale sunt interzise. În schimb, dieta pune accent pe carnea roșie și albă,dar și pe carbohidrați.

Dieta minune a lui Jordan Rubin

Dieta Jordan Rubin, Sursa: Dreamstime.com

Regimul promovat de Rubin presupune consumul de legume netratate cu pesticide. Mai mult, fructele indicate în acest stil de viață sunt smochinele. Acestea sunt menționate în diferite pasaje din Biblie.

Total interzise în dieta minune sunt uleiurile rafinate sau produsele alimentare care trec prin procese de prelucrare prin care își pierd nutrienții.

Dieta care resetează corpul, dar și mintea are la bază îmbinarea restricțiilor alimentare cu rugăciunea și meditația.