Diagnostic crunt pentru Natașa Raab, celebra Coana Chiva. Anunțul este unul trist, din păcate

Diagnostic crunt pentru Natașa Raab, celebra Coana Chiva. Anunțul este unul trist, din păcate Sursa foto: captură video YouTube

Natașa Raab, actrița cunoscută mai ales pentru rolul Coana Chiva, a dispărut în urmă cu ceva timp. Starea de sănătate a îndrăgitei artiste nu este bună deloc. Suferă de o boală grea.

Natașa Raab s-a retras din lumina reflectoarele în urmă cu doi ani, atunci când a anunțat că a fost diagnosticată cu Parkinson Atipic. Îndrăgita actriță a reușit să stârnească hohote de râs prin interpretarea rolului Coanei Chiva în reclamele unui brand cunoscut de lactate. Timp de 10 ani Natașa a fost imaginea acestei mărci. Actrița a mărturisit, în urmă cu doi ani, că are dificultăți în vorbire și că se ridică destul de greu din pat.

Artista i-a rugat pe toți fanii ei să nu o uite. Natașa Raab a explicat și care este cauza bolii ei. „Mi-am pierdut toată familia, pe soțul meu, medicul Vlad Guțul, și pe fratele meu. Soțul meu a murit acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu greutate”, a povestit Coana Chiva, care a  decis să își facă singură exercițiile și să nu meargă la logoped.

Care este starea de sănătate a Natașei Raab

Actrița s-a retras la țară, în casa unei prietene care a îngrijit-o în această perioadă. Starea de sănătate a îndrăgitei artiste s-a înrăutățit considerabil în ultimele luni. Natașa Raab nu poate nici să meargă sau să mai mănânce singură. Mai mult decât atât, ea nici nu mai vorbește. Coana Chiva mai rostește câteva fraze din când în când, dar fără să aibă o logică anume.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actrița se află într-o clinică privată, unde primește îngrijiri de specialitate. „Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav. Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”, a declatat unul dintre apropiații actriței pentru Cancan.ro.