Evenimentul Zilei > Monden > Celebră actriță din România, mărturisire cutremurătoare: „Vreau să mor!”
Celebră actriță din România, mărturisire cutremurătoare: „Vreau să mor!”

Celebră actriță din România, mărturisire cutremurătoare: „Vreau să mor!”

O actriță cunoscută din România a făcut o declarație care i-a șocat pe admiratorii săi.

Anunț șocant și dramatic făcut de o cunoscută actriță din România. Natașa Raab sau „Coana Chiva”, care a devenit celebră după ce a făcut reclame la produse lactate, a mărturisit că vrea să moară.

„Vreau să mor”

Ea spune că își dorește acest lucru din cauza bolii grave de care suferă, dar și din cauza tristeții.

Actrița Natașa Raab are 67 de ani. Este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Chiar dacă poate fi văzută zilnic la TV în diferite reclame, ea s-a retras din viața publică. Soțul Natașei Raab a murit anul trecut. Actrița a mărturisit că suferă de o boală cruntă, motiv pentru care își dorește să moară și ea deoarece trece prin cea mai dificilă perioadă din viața ei.

„Am o boală autoimună care îmi afectează creierul”

Soțul actriței a murit anul trecut, după ce amândoi au avut o căsnicie fericită de aproape 40 de ani. Atunci când s-a întâmplat tragedia, ea a mărturisit că viață ei nu mai are sens și nu mai are pentru ce să lupte. Cei doi soți au suferit de o boală cumplită, și anume cancerul, motiv pentru care nu au putut avea copii. Actrița s-a luptat cu boala nemiloasă pe care a reușit să o învingă.

„Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani. Când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie (extirparea uterului – n.r.). Imediat după aceea, a venit moda cu inseminările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii. Dar am mulţi studenţi şi fini”, declara Natașa Raab, în 2017.

„Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu”

Ea a dezvăluit anul trecut că își dorește să moară: „Mă simt foarte rău. Vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă. Am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma. Viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor. Să merg după soţul meu drag şi iubit”.

La începutul pandemiei, ea le-a transmis românilor să se protejeze în această perioadă: „Acum țara noastră trece printr-o mare încercare. Vă rog pe toți, din sufletul meu, vă rog frumos ascultați de sfaturile medicilor și nu vă luați după știri false. Adevărul este că nu am văzut vremuri atât de grele. E îngrozitor. Cred că ne-a pedepsit Dumnezeu”, a spus actrița.

Suferința i-a albit părul

„Iar eu mă uit câteodată la fotografia soțului meu și-mi spun că poate e mai bine așa. Pentru că el dacă era medic ar fi fost în prima linie. Și era și medic de urgență. Și chiar dacă era pensionat, l-ar fi chemat”, a mai spus Natașa Raab, la începutul pandemiei.

Natașa Raab a albit brusc din cauza suferinței, cum se poate vedea în cea mai recentă imagine pe care a postat-o pe Facebook.

Trăsăturile perfecte și corpul de invidiat au făcut-o pe Natașa Raab să fie ani de zile un model de succes pentru regretata Zîna Dumitrescu. Natașa a devenit apoi actriță de teatru, fiind repartizată la Craiova. Aici a jucat în numeroase piese, fiind apoi implicată în mai multe seriale de televiziune. Acum, poate fi văzută zilnic în rolul „Coanei Chiva”, în reclama de la lactate. Asta, în ciuda faptului că s-a retras din spațiul public, potrivit antena3.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: