Evenimentul Zilei > Actualitate > Copil abandonat într-o scară de bloc. Detalii cutremurătoare despre mamă. Fostă profesoară, terorizată de soț
Copil abandonat într-o scară de bloc. Detalii cutremurătoare despre mamă. Fostă profesoară, terorizată de soț

Copil abandonat într-o scară de bloc. Detalii cutremurătoare despre mamă. Fostă profesoară, terorizată de soț

Copil abandonat într-o scară de bloc, un caz revoltător, despre care anchetatorii au aflat detalii după ce mama s-a autodenunțat.

Cazul unui copil abandonat într-un scaun pentru transportul auto, în scara unui bloc, a stârnit mare vâlvă. Evenimentul s-a petrecut în orașul Râmnicu Vâlcea, iar micuțul avea doar cinci zile. Abia născut, fusese abandonat neîmbrăcat, înfășurat doar în niște cârpe. Oamenii legii nici nu au fost nevoiți să depună mari eforturi pentru a da de urma mamei.

O fostă profesoară, speriată de consecințele nașterii unui al treilea copil

Pentru că femeia a avut mustrări de conștiință și s-a predat singură la poliție. Este vorba despre o fostăprofesoară, în vârstă de 35 de ani. Care a predat la Liceul Economic din Râmnicul Vâlcea. Ea mai este mama a doi copii, în vârstă de 12, respectiv 3 ani. Nou-născutul a fost ceea ce se cheamă un copil nedorit. Femeia a născut singură, în mașină. S-a temut de reacția soțului ei, care nu-și mai dorea încă un copil. Apoi, a decis să abandoneze bebelușul.

Copil abandonat în scară de bloc. A ajuns în stare gravă la spital, pentru că se afla în șoc hipotermic

Copilul a fost descoperit de o tânără în vârstă de 20 de ani, care l-a auzit plângând. A deschis ușa apartamentului și a văzut micuțul abandonat. L-a luat și a sunat la numărul de urgență 112. Fata abandonată la cinci zile de la naștere a fost norocoasă pentru că a fost recuperată în timp util. Astfel încât să nu moară. Era într-o stare proastă, iar medicii au stabilit că se afla în șoc hipotermic. Personalul medical a bănuit că bebelușul nu se născuse într-o maternitate. și asta pentru că nu avea niciun vaccin făcut.

Din declarațiile femeii, anchetatorii au aflat că fosta profesoară și-a dus copii la bunici. Apoi, s-a izolat de soțul ei în mașină, acolo unde a și născut. Ea se temea de reacția bărbatului, cunoscut cu antecedente violente. Tată a doi copii, vâlceanul nu și-l mai dorea și pe cel de-al treilea.