Evenimentul Zilei > EVZ Special > Alt scandal între PNL şi USR PLUS! Miza? Spitalele din Capitală. Nume controversate
Alt scandal între PNL şi USR PLUS! Miza? Spitalele din Capitală. Nume controversate

Alt scandal între PNL şi USR PLUS! Miza? Spitalele din Capitală. Nume controversate

La o zi după ce jurnalistul Robert Turcescu anunţa în exclusivitate că reprezentanţii PNL şi cei ai USR PLUS au decis să treacă peste toate diferendele prin semnarea unui „acord de colaborare politică şi administrativă în cadrul Primăriei Sectorului 1”, un nou conflict se profilează între cele două formaţiuni, dar de această dată la nivelul Primăriei Capitalei.

Alt scandal între PNL şi USR PLUS! Miza? Spitalele din Capitală. În prim-plan apar nume controversate, conform informaţiilor obţinute de Realitatea Plus. Miza o reprezintă lista cu numiri propuse de viceprimarul Capitalei în Consiliile de Administrație ale spitalelor.

Exclusiv EvZ. Troc politic la Sectorul 1. ADP pentru votarea bugetului „ilegal” al lui Clotilde

Exclusiv EVZ. USR-PLUS e preocupat de lichidarea PNL și a primarului Capitalei, iar PSD crește. Interviu fabulos cu sociologul Bruno Ștefan

„Se împart funcțiile în Consiliile de Administrație (CA) ale celor 19 spitale aflate în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti. Viceprimarul USR PLUS al Capitalei, Horia Tomescu, a pregătit un proiect de hotărâre prin care vrea să impună mai multe nume controversate.

Alt scandal între PNL şi USR PLUS!

Nemulțumiri sunt și în coaliție. Horia Tomescu nu s-a consultat cu partenerii politici când a întocmit lista. Pe lista întocmită de Horia Tomescu se află și Alexandra Cacioianu, fiica cunoscutului milionar Virgil Cacioianu. Înainte de a fi angajată la ASSMB, aceasta s-a ocupat de afacerile tatălui său.

Potrivit unor surse, acesta a câștigat un proiect în Portul Cernavodă cu o valoare de 30 de ori mai mare decât cifra sa de afaceri.  Lista întocmită de viceprimarul USR PLUS continuă, de asemenea, cu Cristian Plută. Acesta a fost implicat în mai multe proiecte controversate, cum ar fi modernizarea Spitalului de Copii Victor Gomoiu, din Capitală, unde prețurile au fost supraevaluate.

Horia Tomescu o propune pentru un Conisliu de Administrație și pe Claudia Pleșan. Aceasta are studii de contabilitate și a fost vizată de DNA în dosarul privind medicul cu diplomă falsă de la Spitalul Ilfov.

Lista continuă cu Violeta Dumitru. Potrivit cv-ului, aceasta a fost timp de 17 ani șefă de magazin la Romarta”, arată realitatea.net.

Ultimele vești de pe frontul războiului dintre USR-PLUS și PNL. Ce șanse mai are Coaliția să reziste la guvernare