Evenimentul Zilei > Monden > Alec Baldwin scapă de proces. La ce înțelegere a ajuns cu familia directoarei ucise pe platoul de filmare
Alec Baldwin scapă de proces. La ce înțelegere a ajuns cu familia directoarei ucise pe platoul de filmare

Alec Baldwin scapă de proces. La ce înțelegere a ajuns cu familia directoarei ucise pe platoul de filmare

Actorul Alec Baldwin a scăpat de procesul intentat de familia Halynei Hutchins, femeia ucisă pe platoul de filmare. Cu toate astea, actorul trebuie să ofere o sumă de bani mare și să suporte anumite schimbări.

Actorul Alec Baldwin a scăpat de procesul intentat de familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă pe platoul filmului „Rust”. Cu toate astea, apropiații acesteia vor avea parte de mai multe beneficii.

Nu s-a aflat câți bani este nevoit Baldwin să ofere familiei, dar soțul victimei, Matthew Hutchins va fi producător executiv al filmului „Rust”, când vor fi reluate filmările, și va primi o parte din profit.

Apropiații directoarei de imagine ucise l-au dat în judecată pe actor, care era producătorul filmului „Rust”, și pe alți membri ai echipei, dar au hotărât să cedeze și să-l ierte pe Baldwin. „Am ajuns la o înțelegere, care trebuie să fie aprobată de tribunal. Cazul va fi închis. Producția filmului „Rust”, al cărui producător executiv voi fi eu, va fi reluată cu aceeași echipă în ianuarie 2023. Nu sunt interesat să fac incriminări sau să dau vina pe cineva. Cu toții credem că moartea Halynei a fost un accident îngrozitor”, a spus Matthew Hutchins într-un comunicat de presă.

Necazurile se ţin lanț de Alec Baldwin. Actorul, dat în judecată. I se cer pagube de milioane de dolari. Ce acuzații i se aduc
sursă: news.ro

Regizorul filmului, Joel Souza, care a fost și el rănit când arma ținută în mână de Alec Balwin s-a descărcat, își va relua activitatea alături de soțul directoarei de imagine, Matthew Hutchins. Ei își doresc să dedice această peliculă femeii decedate.

Alec Baldwin, despre incidentul de pe platoul de filmare

Alec Baldwin a împușcat-o din greșeală pe Halyna Hutchins în timp ce filma o scenă pentru „Rust”, în octombrie 2021. Actorul nu ar fi știut că arma are gloanțe.

„Trăgaciul nu a fost apăsat. Nu am apăsat pe trăgaci”, a declarat actorul, potrivit unui fragment din interviul dat publicităţii. „N-aş îndrepta niciodată o armă către cineva şi apoi să apăs pe trăgaci. Niciodată”, a adăugat Baldwin.

Nimeni nu a fost încă pus sub acuzare penală în acest caz, dar actorul a declarat că a rămas marcat de această tragedie. Mai multe surse din lumea cinematografiei au declarat că este un episod care nu trebuie să se mai întâmple pe platourile de filmare, potrivit CNN.