Evenimentul ZileiEVZ SpecialVlad Voiculescu bagă PNL în şedinţă! Dacă se confirmă, va fi şocul deceniului

Vlad Voiculescu bagă PNL în şedinţă! Dacă se confirmă, va fi şocul deceniului

Vlad Voiculescu bagă PNL în şedinţă! Dacă se confirmă, va fi şocul deceniului
În conferinţa de presă pe care a organizat-o vineri dimineaţă, la două zile după demitere, fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a atras atenţia asupra neregulilor care ar fi prezente în Companiei Naţionale Unifarm, aspecte care ar avea legătură directă cu Partidul Naţional Liberal (PNL).

Vlad Voiculescu bagă PNL în şedinţă! Dacă se confirmă, va fi şocul deceniului. Cel care a avut două mandate în fruntea Ministerului Sănătăţii spus că Unifarm reprezintă „unul dintre cele mai mari jafuri ale pandemiei”.

Altfel, Vlad Voiculescu a afirmat că „există diferenţe fundamentale” între numerele raportate şi cele reale în ceea ce priveşte decesele din spitalele COVID-19.

În acest context, el l-a invitat pe premierul Florin Cîţu să preia aceste probleme şi să revadă raportarea deceselor din spitalele COVID-19: „Avem un ministru al Sănătăţii care nu ştiu cât timp are, dar sunt câteva lucruri la care lucrăm, respectiv investigăm.

O să îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă de asemenea funcţia de prim-ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut cu privire la raportarea deceselor din spitalele Covid-19.

Liberalii din Cluj îi amenință pe Orban și Cîțu
Florin Cîţu şi Ludovic Orban

Vlad Voiculescu bagă PNL în şedinţă!

N-aş vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reuşit să documentăm acest lucru, dar investigaţia noastră arată că există diferenţe fundamentale între numerele raportate şi cele reale.

În cadrul conferinţei de presă susţinută la Parlament vineri dimineaţă, Vlad Voiculescu a completat: „De asemenea, dacă tot avem un ministru interimar, care cunoaşte istoria anului trecut, o rugăminte care e în interes public este să urmărim care este situaţia Unifarm.

Este una dintre companiile statului român în pericol de dispariţie. Este unul dintre marile jafuri ale pandemiei, cel mai mare cu siguranţă. Ar fi bine dacă în acest interimat, aceste două lucruri ar fi clarificate, mai ales că sunt legate direct de partidul care l-a susţinut şi îl susţine pe domnul premier.”

De asemenea, aici puteţi citi ce i-a mai reproşat Vlad Voiculescu lui Florin Cîţu în relaţia pe care au avut-o în Guvernul României, dar şi ce a spus Andreea Moldovan, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Vlad Voiculescu, înregistrat fără să-şi dea seama: „Nu cumva să intre cineva să mă vadă”

Ultimele informaţii despre dosarul Unifarm. Poate apărea o decizie-cheie, la nivel înalt

foto: Răzvan Vălcăneanţu

explicaţie foto: Ludovic Orban, preşedintele PNL


Accesează: