Evenimentul ZileiEVZ SpecialCine îi va lua locul lui Vlad Voiculescu. În trecut a candidat la primăria Oradei

Cine îi va lua locul lui Vlad Voiculescu. În trecut a candidat la primăria Oradei

Cine îi va lua locul lui Vlad Voiculescu. În trecut a candidat la primăria Oradei
Se pare că plecarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății este o bucurie pentru alții care abia așteptau să-i ia locul.

Criza din Guvern cauzată de demiterea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu persistă. Conform surselor, USR PLUS își va păstra poziția în Guvernul Cîțu și urmează să propună un nou ministru care să-i la locul lui Voiculescu. Decizia va fi luată în persoana actualului secreter de stat în Ministerul Sănătății, Ioana Mihăilă.

Ioana Mihăilă este medic primar specialicat în endocrinologie. Actualul secretar de stat în Ministerul Sănătății a candidat în trecut pentru funcția de primar al orașului Oradea, susținută de USR PLUS. Actuala funcția i-a fost acordată luni seara, luându-i locul lui Ciprian Bogdan.

Înlocuitor pentru Vlad Voiculescu

Dr. Ioana Mihăilă este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Din 2014 este medic primar endocrinologie la Clinica Medena Oradea, potrivit informațiilor de pe pagina sa de LinkedIn.

În septembrie 2020, Ioana Mihăilă a candidat la alegerile locale pentru funcția de primar al Oradiei, unde s-a clasat pe locul al cincilea.

Anterior au fost tot felul de calcule și zvonuri privind eventuale schimburi de ministere între partidele aflate la guvernare, însă potrivit surselor noastre urmează cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare o ședință a Coaliției în care se va face pace pe cât posibil.


Accesează: