Evenimentul Zilei > Actualitate > Un mecanic, administrator la un Spital de Psihiatrie. Gașcă politică la instituție
Un mecanic, administrator la un Spital de Psihiatrie. Gașcă politică la instituție

Un mecanic, administrator la un Spital de Psihiatrie. Gașcă politică la instituție

Un mecanic auto s-a trezit administrator la un spital de psihiatrie, numire făcută pe baza relațiilor din politică.

Un mecanic auto ajuns administrator la un spital. Angajări ciudate făcute de un manager de spital din Județul Călărași. Este vorba despre Laura Stamate, juristă, care până recent s-a ocupat de administrarea unui lanț de magazine deținut de familie. Ea a fost numită manager la Spitalul de Psihiatrie Săpunari din comuna Lehliu, de președintele Consiliului Județean Călărași.

La rândul ei, ajunsă în această funcție de conducere, Stamate a numit în funcția de administrator al spitalului un consilier local PSD. Din comuna Dor Mărunt, cu abilități în mecanica auto, conform Digi 24.

Un mecanic auto ajuns administrator de spital. Numire pe criterii politice

Și liderul sindical al spitalului este membru al PSD și deține funcția de președinte al filialei Lehliu Sat. „Nu poți să vii din patroană de magazin și să fii managerul unei instituții sanitare. Numirile pe care le-a făcut doamna manager de când este interimar în funcție. Ca și administrator al spitalului a pus un domn care a fost mecanic toată viața lui.”  A spus un localnic, pentru sursa citată.

„Toate întâlnirile PSD care se fac, se fac pe următorul criteriu”

El a vorbit și despre administratorul spitalului, proaspăt numit în funcție. „Noi îl știm ca Nicu Garaj. Liderul SANITAS din spital este și președintele de organizație din Lehliu Sat. Din comună. PSD, pardon. Toate întâlnirile PSD care se fac, se fac pe următorul criteriu: Dacă nu vii, ești dat afară din SANITAS, îți pierzi toate beneficiile pe care le ai ca și membru SANITAS! Deci, doar așa se adresează tuturor angajaților din spital.”

 Laura Stamate nu a vrut să răspundă la întrebările celor de la Digi 24. „Nu voi răspunde întrebărilor dumneavoastră pentru că nu am consimțământul Consiliului Județean. Se va face o conferință de presă pe treaba asta. Vor decide dumnealor când. Sunt numită pe șase luni și voi respecta, întocmai, toate îndatoririle care mi se cuvin.”