Un bărbat din Ștefănești, Argeș, a luat o măsură disperată în legătură cu extiderea cimititului. Acesta a sunat, fiind la cimitir, si a amenințat că își va lua viața. O grămadă de oameni au venit la fața locului pentru a-l convinge pe bărbat să nu facă vreo prostie.

Dispeceratul a trimis urgent forțe impresionante: polițiști, pompieri, un echipaj de Ambulanță, doi negociatori şi o grupă a serviciului de acţiuni speciale. În scurt timp, omul a fost imobilizat.

Bărbatul de 60 de ani invoca extinderea continuă a cimitirului din localitate. Spunea că, în acest mod, îi este îngrădit accesul către un teren din zonă.

Mai mult, se plângea că, din cauza mormintelor, apa din puțul său este murdară. A cerut să stea de vorbă cu preotul – pe care îl acuză de tot felul de manevre. Așa că parohul a venit la discuții. I s-a alăturat un negociator iar împreună l-au ținut ocupat pe individ, până când poliția a organizat intervenția. La un semnal, forţele de ordine l-au imobilizat pe bărbat, care a fost dus direct la spitalul de psihiatrie.