Evenimentul Zilei > Sport > Ultimele imagini cu Diego Maradona. Argentinianul petrecea, fuma și bea. VIDEO
Ultimele imagini cu Diego Maradona. Argentinianul petrecea, fuma și bea. VIDEO

Ultimele imagini cu Diego Maradona. Argentinianul petrecea, fuma și bea. VIDEO

În presa din Argentina au fost publicate imagini cu superstarul care petrecea de mama focului înainte de-a fi operat pe creier.

Decesul lui Diego Armando Maradona, considerat de foarte mulți fani cel mai important fotbalist din istorie, naște vii discuții în continuare. În presa din Argentina a fost publicat un filmuleț în care „Butoiașul Atomic”, decedat la vârsta de 60 de ani, a petrecut pentru ultima dată. El a fost surprins alături de prietenul său, medicul Marian Castro. Cel care l-a susținut pe Diego în perioada în care superstarul din „Țara Tangoului” se afla în Cuba, acolo unde fusese internat la o clinică de dezintoxicare.

Cânta, fuma și bea

Erau vremurile în care Maradona se afișa în public cu dictatorul țării, Fidel Castro, care îl primise pe fostul fotbalist cu brațele deschise. „Marian Castro este persoana care știe foarte bine toate secretele și misterele lui Maradona”, au notat jurnaliștii argentinieni. în filmulețul respectiv, înregistrat chiar cu câteva zile înainte ca fostul mijlocaș să fie operat pe creier, intervenție chirurgicală provocată de un hematom subdural.

„Marcos Paz, o să ne întoarcem” cântă Diego Maradona, care face referire la închisoarea din Buenos Aires, acolo unde a fost deținut Víctor Stinfale, un avocat ce era foarte apropiat de marea vedetă. „Butoiașul Atomic” avea într-o mână un pahar cu bere, iar în cealaltă un trabuc. Lângă el se vede un borcan plin cu pastile.

Jurnalistul dat în judecată

Numele lui Maradona stârnește scanda și în Italia. Acolo unde jurnalistul Filippo Facci a fost dat în judecată de familia regretatului jucător. „L-am văzut deseori pe Maradona pe Youtube, ar fi unul dintre puținii care ar putea rezista fizic campionilor de astăzi. Cu toate acestea, ca persoană avea defectele unui imbecil mediocru, care a murit la 35 de ani, spre deosebire de Paolo Rossi, care a murit viu”, a spus italianul.

„Vom continua să discutam la tribunal. Am primit misiunea din partea lui Hugo Maradona, pe lângă multele telefoane primite de la fani. Totul pentru cuvintele lui Filippo Facci”, a anunțat avocatul familiei lui Maradona.