Evenimentul Zilei > Monden > Prinţul Harry, la dezintoxicare! Alcool şi droguri, da. Şoc în Familia Regală Britanică
Prinţul Harry, la dezintoxicare! Alcool şi droguri, da. Şoc în Familia Regală Britanică

Prinţul Harry, la dezintoxicare! Alcool şi droguri, da. Şoc în Familia Regală Britanică

Prinţul Harry a ajuns la 35 de ani şi are o viaţă de familist în SUA, dar trecutul său ascunde o adolescenţă sălbatică, marcată de alcool şi droguri.

La 16 ani, Prinţul Charles a decis că fiul său a ajuns prea departe cu depravarea şi l-a trimis la o centru de dezintoxicare, la care a primit consiliere.

Conform jurnaliştilor de la Daily Star, „Prințul petrecerilor” fusese forţat să facă acest pas întrucât se îndrepta spre următorul nivel: drogurile de mare risc.

La acea vreme, Prințul Charles a decis că „destul e destul” după ce Harry a fumat cannabis și a blocat barurile pentru a se distra alături de anturajul său imoral.

Corespondenta regală Katie Nicholl a dezvăluit că ani la rând, Harry s-a străduit să-și găsească încrederea şi succesul în Familia Regală și a fost supranumit „Prințul petrecerilor”.

În comparație cu fratele său mai mare, Prințul William, Harry a fost văzut ca fiind cel sălbatic.

În loc să-și revizuiască educaţia şi pregătirea, Harry se cherchelea și fuma în timp ce petrecea cu grupuri de fete, relatează Mirror Online.

„Prima dată când l-am întâlnit pe Prințul Harry a fost la un club de noapte. Erau anii lui de educaţie înaltă și trebuia să îşi revină”, a spus Katie Nicholl, corespondentul regal al revistei Vanity Fair.

„El a fost la Kensington Roof Gardens consumând shoturi de vodcă şi fumând Marlboro Lights înconjurat de un grup de blonde superbe. Acesta a fost Prințul Harry”, a completat Katie Nicholl.

Aşa cum se dezvăluie în documentarul Channel 5 „Prințul Harry: Prințul cu probleme”, Harry ar fi blocat barurile și ar fi fumat cannabis.

„Puteți înțelege cu adevărat cum un prinț nefericit, singur și privilegiat ar sfârși prin alcool şi fumând cannabis pentru a umple acele ore și a petrece cu oameni despre care chiar credea că l-au plăcut sau iubit”, a precizat jurnalista Daisy McAndrew.

Astfel, la 16 ani, Harry a fost dus la Featherstone Lodge, un centru pentru consumatorii de droguri din Peckham, pentru a i se vorbi despre recuperarea dependenților de cocaină și heroină.

Specialiştii de acolo l-au avertizat pe tânărul prinț că dependențele lor au început prin consumul de alcool și cannabis.

Acel avertisment n-a avut prea mare efect asupra Ducelui de Sussex, având în vedere că la împlinirea vârstei de 18 ani, a fost deseori văzut căzând în cluburile de noapte la primele ore alături de diverse femei.

În 2004, el a avut o altercație cu un fotograf în timp ce părăsea un club din West End.

Atunci și-a dat seama că nu poate evita situaţiile pe care colegii săi adolescenți le-ar fi putut evita oricând. Toţi ochii erau asupra lui. Era din Prinţul Harry, doar…

Un al episod controversat din tinereţea luu s-a consumat în 2005, când Harry a apărut purtând svastică (n.r. – emblema politică folosită de naziști).

„Acesta a fost un episod care s-a întâmplat când era complet protejat de mașinăria regală și totuși s-a întâmplat”, spune Katie Nicholl.

Harry și-a prezentat scuzele la vremea respectivă și a mărturisit că a fost ceva ce regretă profund.

În 2012, Harry a avut din nou probleme după ce s-a dezlănţuit într-un hotel din Las Vegas. Erau imagini cu Harry dezbrăcat acoperindu-şi „bijuteriile coroanei”.

Unii au văzut acel incident ca pe ceva distractiv, inofensiv și plăcut, dar au fost şi alții care s-au supărat având în vedere că era afectată imaginea Familiei Regale.

Scuzându-se la acea vreme, Harry a mărturisit: „M-am făcut de râs, mi-am dezamăgit familia, am dezamăgit multă lume.

Dar la sfârșitul zilei am fost într-o zonă privată și ar fi trebuit să existe o anumită cantitate de confidențialitate pe care o așteaptă cineva acolo.”

La începutul anului, Prinţul Harry a renunţat la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice, iar acum locuieşte în SUA, alături de soţie şi copil.

sursa: Daily Star

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: