Tragedie în Galați. Un băiețel în vârstă de 10 ani a murit după ce un gard de beton al unui stadion din Galați a căzut peste el. Copilul era participant într-o competiție sportivă desfășurată în incinta stadionului.

A fost făcută o sesizare prin apel telefonic cu privire la un copil care a fost grav rănit de bucățile de beton ale unui gard de stadion. Potrivit IPJ Galați, autoritătile au fost chemate pentru a oferi îngrijiri medicale băiețelului de 10 ani după ce gardul stadionului s-a prăbușit peste el.

Familie îndurerată din cauza unui gard

„Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 placi de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului”, au transmis polițiștii, citați de Mediafax.

Conform acestora, copilului i-a fost acordat primul ajutor de către personalul medical de la Serviciul de Ambulanță și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf Ioan” din Galați, unde a murit.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cauzele producerii acestui accident.