Evenimentul Zilei > Monden > Bărbații care se căsătoresc cu femei din alte țări sunt mai fericiți. Care sunt motivele
Bărbații care se căsătoresc cu femei din alte țări sunt mai fericiți. Care sunt motivele

Bărbații care se căsătoresc cu femei din alte țări sunt mai fericiți. Care sunt motivele

Sunt mai fericiţi bărbații care se căsătoresc cu femei din alte tări? Dacă privim spre căsătoria Prinţului Harry cu Meghan Markle, se pare că da, bărbaţii pot fi mai fericiţi.
Sunt mai fericiţi bărbații care se căsătoresc cu femei din alte tări? Dacă privim spre căsătoria Prinţului Harry cu Meghan Markle, se pare că da, bărbaţii pot fi mai fericiţi.
Un alt exemplu de căsătorie reuşită este cea a lui George Clooney. Burlac convins, a cedat în faţa avocatei britanice de origine libaneză, Amal Alamuddin.
Matthew McConaughey s-a căsătorit cu brazilianca Camila Alves. Când a venit în SUA nu ştia limba engleză. Câstigătorul de Oscar s-a căsătorit cu frumoasa Camila în 2012.
Atunci când un bărbat se căsătorește cu o femeie de altă naționalitate, nu numai că poate învăța multe de la soția sa, dar și el ar putea avea mai multe oportunități în viață decât avea înainte.

Există mai multe motive pentru care bărbații găsesc femeile internaționale atât de captivante.

Sunt mai fericiţi bărbații care se căsătoresc cu femei din alte tări? 

Bărbații care se căsătoresc cu o femeie de altă naționalitate chiar au un profesor personal. Deși s-ar putea să vorbească amândoi în aceeași limbă este posibil ca familiile lor să nu o vorbească. Deci, acest lucru este crucial pentru a le cunoaște familia. Desigur, a fi bilingv (sau chiar trilingv!) are beneficii uriașe pentru mintea unui bărbat. Acesta simte că va câștiga și o nouă perspectivă asupra lumii.

Bărbaţii vor fi nevoiţi să călătorească mai mult 

Desigur, cu o soție care are o familie în străinătate vin la pachet multe călătorii în străinătate. Aceasta poate fi ocazia perfectă pentru a adăuga o scurtă vacanță în drum spre a vizita familia și prietenii. Zborurile cu escală se pot transforma în mini-aventuri pe măsură ce vizitează locuri în care nu ar fi crezut niciodată că vor ajunge. Există, de asemenea, bonusul de a avea 2 pașapoarte, oferindu-i șansa de a călători mai ușor.

Potrivit unui studiu, acest lucru îmbunătățește, de fapt, relațiile prin consolidarea comunicării. Cuplurile care călătoresc mai mult au mai puține șanse să divorțeze.

Au ocazia de a sărbători anumite eveneminte de două ori

Împărtășirea tradițiilor culturale poate fi o parte interesantă a oricărei relații. Mai ales atunci când sunt sărbători fabuloase. Soții nu numai că se pot bucura de noi sărbători, dar își pot împărtăși propriile tradiții cu soțiile, retrăind din nou emoția. Mai multe despre acest gen de căssătorii puteţi citi pe retetesivedete.