Evenimentul Zilei > Monden > Interviul realizat de Oprah cu Meghan și Harry „va fi reeditat”. Membrii casei regale britanice au inima cât un purice
Interviul realizat de Oprah cu Meghan și Harry „va fi reeditat”. Membrii casei regale britanice au inima cât un purice

Interviul realizat de Oprah cu Meghan și Harry „va fi reeditat”. Membrii casei regale britanice au inima cât un purice

Interviul realizat de Oprah cu Meghan și Harry „va fi reeditat”. Interviul lui Oprah va fi „reeditat” după ce regina le-a retras vineri toate funcţiile regale ale lui Meghan şi Harry.
Interviul realizat de Oprah cu Meghan și Harry „va fi reeditat”. Schimbările vin după ce regina le-a retras toate funcţiile ducilor de Sussex.
Vineri, Palatul Buckingham a confirmat că ducele și ducesa de Sussex nu vor mai fi membri cu funcţii la Casa Regală. Fapt care a stârnit nemulţumire pentru Meghan și Harry. Nu se aşteptau la această decizie atât de radicală, au crezut că își vor păstra rolurile, iar vestea a venit ca o bombă.

Interviul realizat de Oprah cu Meghan și Harry „va fi reeditat”. Membrii casei regale britanice au inima cât un purice

Meghan şi Harry nu vor mai avea niciun rol în viața regală după decizia de vineri. Iar interviul a fost filmat înainte de această hotărâre. Producătorii spun că acest aspect nu s-a discutat atunci când au stat de vorbă cu Oprah.

Interviul realizat de Oprah cu Meghan și Harry este programat să fie difuzat pe CBS pe 7 martie

Pentru cei din Marea Britanie, programul va fi live la 1 dimineața pe 8 martie. Potrivit surselor, familia lui Harry ar fi extrem de nervoasă. Palatul Regal se teme deoarece au mai avut o experienţă urâtă după acel interviu-bombă dat de prințea Diana din 1995.

Prințesa a dat acel interviu controversat jurnalistui Martin Bashir. Unde i-a dezvăluit despre tratamentul de care a avut parte. Se presupune că toată lumea aşteaptă cu interes interviul lui Meghan şi Harry. Iar faptul că va fi reeditat, nu sună prea bine.

Săptămâna trecută, Meghan și Harry au confirmat că așteaptă un al doilea copil

Interviul realizat de Oprah este, de asemenea, o ocazie bună pentru fani de a o vedea pe Meghan însărcinată din nou.

Un purtător de cuvânt al ducilor de Sussex a declarat într-un comunicat: „Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să aștepte al doilea copil”, scrie Express.

Se mai presupune că interviul lui Oprah cu Meghan și Harry a avut loc săptămâna trecută. După aflarea veştii că li s-au luat toate drepturile şi titluri militare după înregistrarea interviului, acesta va trebui „reeditat”, a susținut o sursă.