Evenimentul Zilei > Monden > Familia Regală, „șocată” de răspunsul „insultător” al lui Harry și Meghan la adresa Reginei
Familia Regală, „șocată” de răspunsul „insultător” al lui Harry și Meghan la adresa Reginei

Familia Regală, „șocată” de răspunsul „insultător” al lui Harry și Meghan la adresa Reginei

Familia Regală, „șocată” de răspunsul „insultător” al lui Harry și Meghan la adresa Reginei în legătură cu Megxit. Şi prinţul William s-a arătat surprins de acest răspuns incredibil.

Familia Regală, „șocată” de răspunsul „insultător” al lui Harry și Meghan la adresa Reginei. Furia lui William este fără margini, nu-i vine să creadă că au declarat aşa ceva.

Prinţul William a rămas, de asemenea, „șocat şi trist” la răspunsul fratelui său Harry.

Familia Regală, „șocată” de răspunsul „insultător” al lui Harry și Meghan la adresa Reginei

Ducele și Ducesa de Sussex au lovit din nou pe Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani. În opinia lui Meghan şi Harry, deposedarea de titluri nu înseamnă mare lucru. Aceştia au spus că „serviciul este universal“. Iar acest răspuns a lăsat familia regală fără replică.

O sursă apropiată prințului William a declarat că ducele de Cambridge a fost „într-adevăr trist și cu adevărat șocat”.

Sursa a spus că viitorul rege, în vârstă de 38 de ani, crede că Harry și Meghan au „jignit și au fost lipsiți de respect” față de regină. Şi că sunt „foarte supărați de cele întâmplate”.

Palatul Buckingham a confirmat că Meghan şi Harry nu se vor mai întoarce ca membri ai Familiei Regale

La scurt timp, ducii de Sussex și-au lansat propria declarație cu privire la ieşirea definitivă din Casa Regală:

„După cum demonstrează munca lor din ultimul an, ducele și ducesa de Sussex rămân angajați în datoria și serviciul lor în Marea Britanie. Şi în întreaga lume. Și-au oferit sprijinul continuu organizațiilor pe care le au reprezentat indiferent de rolul oficial. Toți putem trăi o viață de serviciu. Serviciul este universal ”. Se arată în comunicatul purtătorului de cuvânt al Prințului Harry și Meghan Markle.

Declarația lor nu a ajutat pentru a ușura tensiunile între Harry și William. Dar se spune că William, în vârstă de 38 de ani, s-a luptat pentru acordul comun. Un asistent a spus că lui William „Îi va lipsi pentru totdeauna fratele”.

Între timp, o sursă apropiată de Sussex a declarat pentru Sunday Times: „Ambele părți văd că există o diferență clară între relația personală pe care o au în familie și relația profesională în ceea ce privește afacerea de familie”.

Iar o sursă apropiată monarhului în vârstă de 94 de ani a declarat că scrisoarea pe care i-a scris-o lui Harry și Meghan „a fost caldă, dar și-a reflectat punctul de vedere în ceea ce privește acordul”, scrie The Sun.