Evenimentul ZileiMondenSnoop Dogg a rupt internetul. Românii, în extaz. „Ești obligat să faci concert”

Snoop Dogg a rupt internetul. Românii, în extaz. „Ești obligat să faci concert”

Snoop Dogg a rupt internetul. Românii, în extaz. „Ești obligat să faci concert”
Snoop Dogg, unul dintre cei mai celebri rapperi din toate vremurile, a făcut senzație pe internet. Artistul s-a filmat în timp ce fuma și asculta o manea a lui Florin Salam.

Snoop Dogg, unul dintre cei mai iubiți rapperi, a postat un videoclip pe rețele sociale în care s-a filmat în timp ce fuma și asculta o manea a lui Florin Salam.

Videoclipul postat de Snoop Dogg a strâns peste un milion de vizualizări să peste 18,000 de comentarii. Având în vedere faptul că în fundalul videoclipului se aude „Șmecheri de carton”, celebra manea a lui Florin Salam, internauții din România au luat cu asalt contul artistului, postând mii de mesaje.

„Îți place nebunule”, „Ai dat de gust la manea, unchiule”, „Real Music recognizes Real Music” (n.red. Muzica reală recunoaște muzica reală), „A zis Salam să îi dai ți tag”, „Snoop a dat de muzică adevărată!😂😂”, „Acum ești obligat să faci concert”, „Romania taking over (n.red) România preia controlul)”, sunt doar câteva dintre cele mai amuzate dintre reacțiile românilor.

Nu este pentru prima dată când Snoop Dogg postează conținut care are legătură cu România

În urmă cu aproximativ 5 ani, rapperul Snoop Dogg a comis o gafă amuzantă cu ocazia concertelor programate în Bogota, Columbia. El a dat din greşeală check-in în Bogata, judeţul Mureş.

Artistul a postat o fotografie pe Instagram şi, pentru a-şi anunţa fanii că a ajuns în Columbia, a vrut să dea check-in în Bogota. Din greşeală, însă, Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureş.

Fanii artistului au reacţionat imediat: ”Uita-te la locatie :)))”, „Mama e in Romania?”, „La bunici”, „Locatia”.

Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat atunci că în comună au fost americani care s-au simțit extrem de bine, așa că rapperul Snoop Dogg poate să vină, întrucât aici există locuri de cazare, dar este și o mâncare tradițională de excepție.

„Dacă vine, îl așteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem și cu porc la proțap, dar în primul rând îl așteptăm cu o inimă deschisă și curată. La noi, la Bogata, avem și o pensiune la care urmează să facem recepția finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare și pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă — eu sunt și producător agricol. Avem și Colina Sasului, o sală de nunți cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradițională și s-au simțit bine. Deci poate să vină Snoop Dogg și cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare și aici oamenii au sufletul curat și îi așteaptă cu drag”, a declarat Laszlo Barta.


Accesează: