Evenimentul ZileiMondenRomânii au talent. Au ajuns până la Buckingham să îi facă o manea Reginei

Românii au talent. Au ajuns până la Buckingham să îi facă o manea Reginei

Românii au talent. Au ajuns până la Buckingham să îi facă o manea Reginei
Românii au talent, într-adevăr! Și am devenit cunoscuți în tot Regatul Unit după ce un grup de români au vrut să îi facă o dedicație neobișnuită Reginei Marii Britanii. Mai mulți români plecați în Marea Britanie au compus o manea pentru regină. „Melodia” a devenit viral pe TikTok.

Ce Brexit, când românii au talent?

Brexit-ul „bate la ușă” și din ce în ce mai mulți români sunt speriați că vor fi nevoiți să se întoarcă în țară după ce Guvernul de la Londra a anunţat că intenţionează să nu mai permită accesul cetăţenilor din statele Uniunii Europene în baza cărţilor de identitate începând din octombrie 2021. Totul se întâmplă în contextul încheierii tranziţiei post-Brexit pe data de 31 decembrie 2020.

Românii au talent în Anglia

Este și cazul mai multor români din Anglia. Știind că „finalul e aproape” s-au gândit la un mod creativ și distractiv de a-i atrage atenția reginei și de a-i transmite un mesaj important, din tot sufletul, prin care speră ei să-i câștige „mila” și acordul de a rămâne în țară.

Cum la orice eveniment important maneliștii sunt primii care reacționează și care compun o manea specială în care își spun părerea despre respectivul eveniment, nu putea fi ratată o asemenea ocazie de a scoate o „piesă nouă”. Zis și făcut!

Trei români din Anglia au dat dovadă că au talent muzical și au compus prima manea din lume pentru Regina Elisabeta a 2-a.

Piesa a fost postată inițial pe rețeaua de socializare Tik Tok, unde a și devenit virală la scurt timp după publicare. Nu știm încă dacă a ajuns și la urechile reginei, dar în România toată lumea a ascultat-o cel puțin o dată, scrie România Reală.

Versurile îi recomandă pe cei trei români pentru Românii au talent

„Ai milă de noi, nu ne trimite înapoi!/ Că aici e bună viața, aici în Anglia!/ Cu toate socialele, noi ne-am făcut vilele,/ Și-am luat numai taxe mari/ Și-am dat bani la lăutari”.

Cam așa sună „piesa” celor trei interpreți din Marea Britanie.

La scurt timp de la publicarea „piesei” pe Tik Tok, înregistrarea a strâns aproape 40.000 de aprecieri. Acum piesa de pe Tik Tok are peste 900.000 de vizualizări, ceea ce înseamnă că aproape 1 milion de persoane au ascultat-o.


Accesează: