Evenimentul Zilei > Monden > Nepotul lui Florin Salam, moment impresionant la X Factor. Adrian Petrache merge în marea finală
Nepotul lui Florin Salam, moment impresionant la X Factor. Adrian Petrache merge în marea finală

Nepotul lui Florin Salam, moment impresionant la X Factor. Adrian Petrache merge în marea finală

Adrian Petrache a reușit să aibă o prestație la nivel înalt și va lupta pentru marele trofeu acordat câștigătorului de la X Factor.

Calcă pe urmele celebrului său unchi, deși abordează un stil diferit de muzică. Adrian Mihai Petrache, nepotul manelistului Florin Salam, s-a înscris la această ediție a emisiunii X Factor, difuzată de Antena 1, și a reușit să se facă remarcat. Vineri seară, tânărul a devenit primul concurent al showului care pune mâna pe biletele pentru finală. Astfel, Adrian Petrache va lupta pentru marele trofeu.

Piesă în limba franceză

Nepotul lui Florin Salam a fost protagonistul unui moment care a încântat juriul și pe spectatori, ținut alături de frații săi. Tânărul a interpretat o melodie în limba franceză. Foarte vine s-a descurcat și rivalul său, Iulian Selea, dar Loredana a decisă că Adrian Petrache este cel care va merge mai departe, urmând să concureze în marea finală de la X Factor.

Florin Ristei a fost încântat de modul în care s-a descurcat finalistul, mai ales că a reușit să se apropie foarte mult, în timpul interpretării, de accentul francez. „Foarte bună alegerea piesei. Vorbești chiar foarte bine franceză, cu ”r”-ul acela. Mama e profesoară de franceză, deci! Lupta este strânsă”, a spus Ristei.

Laude și de la Delia, și de la Loredana

Nepotul lui Florin Salam a cules laude și de la Delia Matache: „Am tras cu urechea de la repetiție și mi-a plăcut foarte mult de acolo ce se întâmplă! Ați avut un grup foarte bun! Foarte bun! A fost fix ceea ce a trebuit! Ai gândit foarte bine, dacă tu ai ales piesa! E foarte important să fii și inteligent muzical și să știi cu ce să te pui în valoare.”

În timp ce Loredana Groza a spus: „Adrian, ce-mi place la tine și ce am admirat din prima clipă în care ai apărut aici, la audiții, este că nu ai frică! Îți place să riști! Îți place să iei un lucru care există deja și să-l reinventezi! Ăsta este un lucru extraordinar!”