Evenimentul Zilei > Monden > Florin Salam a descoperit „Piatra filosofală”! Altfel nu se explică cum poate arunca așa cu banii
Florin Salam a descoperit „Piatra filosofală”! Altfel nu se explică cum poate arunca așa cu banii

Florin Salam a descoperit „Piatra filosofală”! Altfel nu se explică cum poate arunca așa cu banii

Manelistul Florin Salam e pus pe fapte mari. În plină pandemie, învârte sume uriașe de bani,

Recent, Florin Salam și-a cumpărat o mașină de fițe, un Cadillac de aproximativ 100.000 euro! În urma acestei investiții, garajul manelistului a ajuns să valoreze peste o jumătate de milion! ”Nu mă mai filmați doar prin metrou”, le transmite manelistul cîrcotașilor, bucuros că invidioșii or să crape de invidie când i-ar vedea bijuteria.

Pe lângă automobilul uriaș, un Cadillac Escalade model 2020, pe care l-a prezentat pe TikTok fanilor, Salam  mai are în garaj un Rolls Royce Phantom pe care a dat 200.000 euro și un Audi R8 Spyder achiziționat în urmă cu 9 ani pentru 170.000 euro.

Ce mai, o adevărată comoară, care îi face să crape de invidie pe colegii de breaslă, pe care pandemia i-a lovit cumplit. Ei nu și-ar permite nici să pună benzină în noul Cadillac Escalade al lui Florin Salam. Automobilul nu numai că are 426 CP și o capacitate cilindrică de 6.200 centimetri cubi, dar în oraș consumă aproape 17 litri la suta de kilometri.

Florin Salam va folos,i probabil, Cadillac-ul ca mașină de familie, pentru a-și transporta cei trei copii la grădiniță fără a folosi Rolls Royce-ul! Mașina de lux va rămâne mașina personală a manelistului, în timp ce partenera sa Roxana Dobre se va mulțumi cu  “modestul” Audi, în care a mai fost observată în oraș.

O vilă exclusivistă într-un cartier de fițe

Roxana Dobre nu are motive să fie supărată. Florin Salam îi face și ei toate mofturile. Manelistul și-a scos recent vila din Popești-Leordeni la vânzare. Cere 350.000 euro pentru imobilul realizat aproape exclusiv din sticlă. El, Roxana și copiii s-au mutat deja într-un cartier exclusivit din nordul Bucureștiului, o zonă pe care Roxana Dobre o ”vâna” de mult. Este vorba despre un cartier al milionarilor, aflat în apropierea Parcului Herăstrău. Florin și Roxana locuiesc  aici încă din primele săptămâni de pandemie, mai precis din luna martie a acestui an, scrie wowbiz.ro.

Piatra Filosofală a lui Salam

De unde atâția bani în asemenea vremuri, s-ar putea întreba mulți. E greu de crezut că Florin Salam a descoperit Piatra Filosofală câutată de alchimiști și e acum capabil să transforme plumbul în aur. Mai degrabă, vocea sa de aur i-a adus sume uriașe de-a lungul anilor. Iar acum manelistul, care a scăpat de amenințările Duduienilor, poate trăi liniștit ca un nabab.

Ultima teorie a conspirației. Biden va fi președinte cu numele, dar puterea o iau alții

Pepe, „legat” cu vrăji de o femeie! „I-a făcut farmece, să o iubească, să îl lege de ea”

Spaniola nu va mai fi limbă oficială! În Spania… Pactul cu Diavolul al Guvernului de la Madrid

Doliu uriaș pentru un fost președinte PSD. A suferit o pierdere cumplită