Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu uriaș pentru un fost președinte PSD. A suferit o pierdere cumplită
Doliu uriaș pentru un fost președinte PSD. A suferit o pierdere cumplită

Doliu uriaș pentru un fost președinte PSD. A suferit o pierdere cumplită

Momente de mare durere pentru unul dintre cei mai importanți oameni politici ai Romțniei din ultimele decenii. A suferitt o pierdere ireparabilă.
Anunțul a fost făcut chiar de fostul președinte PSD pe pagina sa de Facebook.
„Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi.
Știu că toți cei care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun și că vor rosti o rugăciune în amintirea ei. Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, a anun’at fostul candidat la funcția supremă în stat, Mircea Geoană.

Cine a fost Elena Iuliana Geoană?

Soția generalului Ioan Geoană, care s0a stins în 2009 la vărsta de 81 de ani, Elena Iuliana Geoană a fost de profesie inginer și a lucrat ani buni la RATB.
De-a lungul timpului, a intrat în atenția presei pentru sprijinul financiar pe care i l-a acordat fiului său pentru a-și trimite copiii la studii în America. În context, presa a remarcat posibilitățile financiare uriașe ale mamei polticianului,
O posibilă explicație ar fi veniturile pe care soțul său, Ioan Geoana le-a obșinut în timpul carierei sale, Acesta a ocupat mai multe functii importante, culminand cu cea de sef al Comandamentului Apararii Civile.
Retras din viața politică românească, Mircea Geoană ocupă  funcția de adjunct al secretarului general al NATO din  2019. De-a lungul timpului a ocupat demnități importante, precum cea de ambasador al României în Statele Unite ale Americii, ministru de Externe, președinte al PSD, calitate în care a candidat fără succes în alegerile prezidențiale și președinte al Senatului..