Simona Halep (29 de ani) se pregătește de nunta anului în România, după ce s-a logodit cu iubitul ei, Toni Iuruc (42 de ani) . Recent, cea mai valoroasă jucătoare de tenis a țării a ținut să se răsfețe și și-a făcut un cadou în valoare de 250.000 de euro. Halep și-a cumpărat înaintea logodnei o mașină de lux, un  Aston Martin DBX, conform prosport.ro.

Simona Halep, pasionată de mașinile de lux. Sportiva mai deține un Porsche, un Mercedes și un Aston Martin

„Chiar îi spuneam Simonei că ne-a trecut printr-o adevărată galerie de mărci de lux. Acest Aston Martin arata și el impecabil. Am întrebat-o ce surpriza ne mai pregătește și a început să zâmbească”, a afirmat un prieten al sportivei pentru sursa citată. Simona Halep mai deține un Porsche, un Mercedes sau un Bentley.

Sportiva a vorbit despre marele eveniment care va urma în viața sa, pe plan sentimental

Simona Halep a confirmat vestea legată de logodna cu Toni Iuruc. „E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, afirma jucătoarea de tenis.

„Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan (n.r. – despre planurile de nuntă). Așa am zis? (n.r. – râde, despre copil). Îmi doresc, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, mai declara Simona Halep.